Vijesti

NASTUP U FATIMI

Operni pjevač Andrea Bocelli na koljenima obišao baziliku u Fatimi: Ovdje svaki dah postaje molitva „Postoje određena mjesta, poput Fatime, gdje je zrak ispunjen njezinom prisutnošću, tako da svaki dah postaje molitva“, napisao je na svome profilu na Facebooku operni pjevač…

Operni pjevač Andrea Bocelli na koljenima obišao baziliku u Fatimi: Ovdje svaki dah postaje molitva

Poznati operni pjevač, Andrea Bocelli, nedavno je nastupio u bazilici Gospe od Krunice u Fatimi, u sklopu proslave 100. obljetnice ukazanja.


Ovo je napisao na društvenim mrežama:

„Svaka majka simbolizira nju, svaka utroba koja daje život utjelovljuje nju i donosi je među nas. Marija je jedini put do našeg Oca, ona je naša nebeska Majka, posrednica i tješiteljica. Postoje određena mjesta, poput Fatime, gdje je zrak ispunjen njezinom prisutnošću, tako da svaki dah postaje molitva.“

Njegova izjava da je Marija, Isusova majka, „jedini put do našeg Oca“, malo je neobična, s obzirom da je ta uloga dana Isusu u Svetom pismu. Međutim ako shvatite Mariju kao put prema Isusu, koji dalje vodi do našeg Oca, izjava može imati smisla.

Na stranici svetišta na Facebooku objavljena je fotografija Bocellija kako na koljenima obilazi baziliku u Fatimi.

Bocelli je slijep od 12. godine. Odgajan je kao katolik, ali se udaljio od vjere. U devedesetim godinama prošlog stoljeća vratio se katolicizmu, djelomično inspiriran Tolstojevim romanima. Od tada ponosno ističe svoju katoličku vjeru, a nastupao je i pred nekoliko Papa.

Izvor: ChurchPOP

Foto: ChurchPOP

Prevela Vedrana Prka

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh