Za cijelu obitelj

VRŠITE ODREDBE GOSPODNJE

Ono što ti možeš učiniti za svoja buduća pokoljenja Kad se osjećate preumorni ili prezaposleni da biste večeras molili, shvatite da posredujete pred onim koji je već predvidio duhovne plodove koje će žeti naraštaji daleko pred vama

Ono što ti možeš učiniti za svoja buduća pokoljenja

Foto: Pixabay

 

Vršite odredbe Gospodnje. Tako bih opisao ono što naraštajima obični ljudi u mojoj obitelji čine za mene, iz poštovanja prema Gospodinu. Oni su izvršili što im je zapovjeđeno. Ostali su na položaju. Učinili su ono što im je bilo naloženo da čine po Božjoj riječi i prenijeli su nasljeđe vjere sve do rađaonice u kojoj sam ja rođen.

…i moja vjernost može postati dio novog nasljeđa vjere za idućih stotinu godina i djecu koja će doći

Danas se želim povezati s tim svetcima da bismo zajedno „izvršili odredbe Gospodnje“ za moju obitelj, znajući da, kao što njihova vjernost doseže sve do šestog koljena – koje predstavljaju moja i Wandina djeca – i moja vjernost može postati dio novog nasljeđa vjere za idućih stotinu godina i djecu koja će doći.

Kad niste sigurni da možete podnijeti žrtve koje traži vođenje obitelji na putu da ljubi Isusa i njeguje svoj odnos s njim, shvatite da ulažete u potencijalnu dobit koja se čak može procijeniti u konkretnoj valuti

Pridružite mi se u tome poniznom nastojanju. Kad ćete se sutra boriti s još jednim iskušenjem grijeha, shvatite da se ne borite samo za vlastitu čistoću, već također i za dobrobit svoje djece, kao i ostalih potomaka koji će se roditi i odrasti na tragu dobre obiteljske loze. Kad se osjećate preumorni ili prezaposleni da biste večeras molili, shvatite da posredujete pred onim koji je već predvidio duhovne plodove koje će žeti naraštaji daleko pred vama. Kad niste sigurni da možete podnijeti žrtve koje traži vođenje obitelji na putu da ljubi Isusa i njeguje svoj odnos s njim, shvatite da ulažete u potencijalnu dobit koja se čak može procijeniti u konkretnoj valuti.
Ne želim stati na samo stotinu godina. Želim da to traje zauvijek. Previše nam je dano, u baštini i u mogućnostima, da bih se usudio i pomisliti na odustajanje. Uđite u ocean koji vas povezuje s Božjim djelovanjem na onima koji su živjeli prije vas, kao i s onima koji će živjeti poslije vas. To je savršena pozicija da započnete djelo koje će trajati sto godina ili duže.

Iz knjige „Vjeruju li vaša djeca?“ autora Terencea Chatmona. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje. (od 9. do 30. studenog iskoristite popust i knjigu nabavite po cijeni od 50 umjesto 90 kuna – provjerite i ostale popuste u web shopu)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh