Najave

ZAJEDNICA MOLITVA I RIJEČ

Online hagioterapijske tribine, svakog utorka u 19 sati! Ovog utorka tema tribine je: Kako pronaći izgubljeni čovjekov smisao?

Foto: Pixabay

 

Zajednica Molitva i Riječ – područna zajednica Osijek i Centar za hagioterapiju Osijek svakog utorka u 19.00 sati organiziraju besplatne internetske (online) grupne hagioterapijske tribine. Ovog utorka, 5.1.2020. godine, tema tribine je: Kako pronaći izgubljeni čovjekov smisao?

Pronađi smisao

Čovjek je u materijalističkom svijetu prevaren krivim slikama života i smrti. Mi živimo, umiremo i uskrisavamo, a čovjek suprotno tome živi na čudan način kao da je ovaj život pravi, a smrt nešto užasno.

Ono što držimo svojim životom ovdje na zemlji, tek je kratka utakmica. Na početku, začećem, obučemo dres, rođenjem iz utrobe majke izlazimo na teren i igramo utakmicu života, borimo se, ginemo na terenu, patimo… Najzad, izmoreni i udarani, vraćamo se u svlačionicu, svlačimo odijela i odlazimo sa stadiona kući uživati i radovati se jer smo odigrali dobru utakmicu. Ili tugovati ako nismo dobro igrali. Nitko od igrača ne živi na stadionu, samo se čovjek pokušava grčevito zadržati u svojoj patnji i kad su svi već odavno otišli.

Pronaći čovjekov izgubljeni smisao neće nas osloboditi patnje. Ali patnja ima svoj smisao ako mi sami postanemo drukčijima…

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected], nakon čega ćete povratno dobiti link s uputama za sudjelovanje na tribini. Za sudjelovanje vam je potreban pametni telefon, tablet ili računalo.

Napomena: svi koji su se već prijavili na neku od prethodnih tribina ne moraju se ponovno prijavljivati, dobit će e-mail s linkom za tribinu

Voditelji tribine su članovi Zajednice Molitva i Riječ iz Osijeka i Centra za hagioterapiju Osijek s dozvolom Matične vrhovne uprave Zajednice Molitva i Riječ za rad u Hagioterapiji.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh