Duhovnost

DAVID WILKERSON

Okupaj svoju obitelj u Božjim obećanjima i molitvi i gledaj kako neprijatelj bježi Današnja su djeca 'bombardirana' i opterećena seksom, drogom, alkoholom... Kako sačuvati svoju obitelj?

Okupaj svoju obitelj u Božjim obećanjima i molitvi i gledaj kako neprijatelj bježi

Američka djeca su danas izgubljena generacija. Nijedna generacija u prošlosti nije bila tako opterećena seksom, drogom, alkoholom, pohlepom i ubojstvom u tako mladoj dobi. Tko je kriv za to?


Naš obrazovni sustav postao je pokvaren i izopačen dok učitelji upoznavaju učenike s ateizmom, evolucijom, perverzijom, slobodnim seksualnim stavovima i anti-vjerskim fanatizmom. Učitelj na svoj stol ne može staviti Bibliju, ali može pokazivati literaturu na različite ostale teme, od komunizma pa sve do pornografije.

Uvjeren sam da čitavo naše društvo doživljava moralni kolaps. Mnogi roditelji, uključujući kršćane, krive za to škole, vladu, medije, crkvu i vršnjake svoje djece. Sve te sile igraju ulogu u dezintegraciji naše mladeži, ali ni škole, ni kultura, ni mediji, ni sotonistička glazba ili otpale crkve same ne uzrokuju sve to razaranje. Istina je to da odgovornost za tu generaciju mladih uglavnom počiva na roditeljima. Dom je mjesto gdje je posijana većina sjemena buntovništva i pokvarenosti.

Vruće molimo za Božja obećanja za ovu generaciju

Iskreno vjerujem da roditelji sad trebaju više mudrosti i oštroumlja nego ikada ranije u povijesti. Sotona sad ima daleko više zlobnih izmišljotina, lakše se prikriva i to sve koristi protiv naroda Božjega i jedino ćemo kroz dnevnu, revnu molitvu i uranjanje u Riječ Božju imati snagu protiv njega kao čuvari svojih domova.

Oslonite se na ovu posebnu poruku obećanja saveza za svoju djecu: „Ovako kaže Jahve, koji te stvorio, koji te od utrobe sazdao i pomaže ti: ‘Ne boj se, Jakove, slugo moja, Ješurune, kog sam izabrao. Jer na žednu ću zemlju vodu izliti, i po tlu sušnome potoke. Izlit ću duh svoj na tvoje potomstvo, i blagoslov na tvoja pokoljenja. Rast će kao trava pokraj izvora’” (Iz 44,2-4).

Roditelji, vruće molite za Božja obećanja za svoju djecu; zahtijevajte ih kao svoja i posredujte za svoju djecu pred Gospodinom. Zatim okupajte svoju obitelj u molitvi – i gledajte kako neprijatelj bježi.

Autor: David Wilkerson (1931-2011)

Izvor: http://www.davidwilkersonincroatian.blogspot.hr / http://www.worldchallenge.org/devotions; World Challenge, Inc.; PO Box 260, Lindale TX 75771, SAD

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh