Osobni razvoj

IDOLOPOKLONSTVO

OHRABRENJE Ako se groziš na pomisao da Isusu ništa o tebi nije skriveno… Kada ti Duh Sveti ukaže na idola kojega si stavila ispred mene, pokaj se, ispovijedi i vrati mi se (Isus)

OHRABRENJE Ako se groziš na pomisao da Isus ništa o tebi nije skriveno...

Foto: Pixabay

 

Svojim pogledom prolazim zemljom kako bi se ohrabrili oni kojima je srce iskreno prema meni. U ovome svijetu punom prijevare i laži, uvjeravam te, samo moje oči sve vide savršeno jasno. Naravno, to znači da tebe vidim i poznajem dokraja. Ljudsko je srce, u svome palom stanju, varljivo u svemu. Tako lako čovjek od nečega ili nekoga načini svoga idola. Ni vjernici nisu od toga izuzeti. Čak dobre stvari mogu postati idolom ako u čovjekovu srcu zauzmu prvo mjesto. Ipak, kada vidim tvoju čežnju za većim predanjem srca, tada znam da se daš poučiti.

Ako se groziš na pomisao da mi ništa o tebi nije skriveno, sjeti se da te uvijek promatram očima milosrđa. Iako ništa nije skriveno mome pogledu, odabirem te gledati milosrdna pogleda

Kada ti Duh Sveti ukaže na idola kojega si stavila ispred mene, pokaj se, ispovijedi i vrati mi se. Vrati se svojoj prvoj ljubavi. Zauzvrat ću te osnažiti i posvetiti. Stoga, kada smo nas dvoje u zajedništvu, tvoje srce mi je sve predanije.
Ako se groziš na pomisao da mi ništa o tebi nije skriveno, sjeti se da te uvijek promatram očima milosrđa. Iako ništa nije skriveno mome pogledu, odabirem te gledati milosrdna pogleda i zato te vidim odjenutu u haljinu spasenja. Digni svoj pogled i vidi ljubav u mojim očima koja te miluje i jača.

Iz knjige  Sarah Young „Isus je živ“. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh