Razno

NIKAD NE ZNAŠ ŠTO TI ON SPREMA

Oduvijek je htjela biti udomiteljica i imati veliku obitelj. Bog je odgovorio… Bračni par prihvatio je velikodušni Božji dar...

Foto: Instagram/maxinelee_y

 

Čovjek snuje, Bog ostvaruje. Na ovu bi se poslovicu ukratko mogla svesti životna priča mladog bračnog para iz SAD-a.
Dakle, Maxine i Jake Young imali su sina prije nego što su posvojili još četvero djece. Razmišljali su o još jednom djetetu, a kad je Maxine ostala trudna, nisu mogli ni sanjati da čekaju – četvorke.

Maxine nije mislila da može zatrudnjeti, a da nije riječ o izvantjelesnoj oplodnji, kao što je bio slučaj s prvim sinom.

Rodila je bebe 31. srpnja ove godine, u 32. tjednu trudnoće. Bebe su dobro, ali neke su još na intenzivnoj njezi.

Kad je par prvi put saznao za trudnoću, Jakeova mama pokrenula je GoFundMe kako bi pomogla prikupiti novac za brzorastuću obitelj. Detaljno opisujući njihovo obiteljsko putovanje, otkrila je kako je Maxine oduvijek željela biti udomiteljica i sanjala je o velikoj obitelji s posvojenom i biološkom djecom. Njihova priča s udomljavanjem započela je 2017. godine, godinu dana nakon vjenčanja.
Udomili su braću i sestre u dobi od 4 i 2 godine te 11 mjeseci, a nakon nekoliko mjeseci, i njihovu novorođenu sestru.

Tijekom odrastanja susreli su se s mnogim izazovima i problemima, napisala je Jakovea majka Arlette i dodala da je Maxine izgubila nekoliko djece, prije nego što je ostala trudna sa sinom Henryjem u listopadu 2018.

Na stranici GoFundMe od tada je prikupljeno gotovo 50 tisuća kuna za obitelj koja trenutno živi od Jakeove plaće.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh