Aktualnosti

OD 4. DO 9. PROSINCA U SARAJEVU Isus i danas ozdravlja – adventska duhovna obnova fra Ive Pavića Duhovna obnova trajat će šest dana – od 4. do 9. prosinca, a održat će se u Sarajevu.

Franjevački samostan sv. Ante Padovanskog na Bistriku u Sarajevu organizira adventsku duhovnu obnovu koja će trajati šest dana – od ponedjeljka 4. prosinca do subote 9. prosinca. Voditelj programa je fra Ivo Pavić.

Program

Program svakog dana duhovne obnove započet će molitvom svete krunice u 17 sati. Predavanje je u 17.30 sati, a sveta misa u 18 sati. Nakon svake svete mise biti će pojedinačan blagoslov. Molit će se molitve za oslobođenje i ozdravljenje, a bit će i blagoslov vode, soli i nabožnih predmeta.

U utorak, 5. prosinca zavjetna je misa svetom Antunu, u četvrtak će nakon svete mise biti  klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, a u petak, na blagdan Bezgrešnog začeća BDM, bit će posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Program duhovne obnove završava u subotu, 9 prosinca, svetom misom u 11 sati. Program će animirati samostanski bend mladih El Shaddai s Bistrika i bend Božji glas iz župe Šurkovac.

Izvor:  Laudato.hr; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Najčitanije

Na vrh