Aktualnosti

OD 2. DO 7. LISTOPADA 2018. U NJEMAČKOJ

Najavljujemo: Prvi ICCRS-ov tečaj zastupničke molitve u Europi! Tečaj je prigoda za dublje duhovno razmatranje, za meditaciju Isusova života, koji je najveći zagovornik. Zajedno ćemo učiti da bismo se otvorili Duhu Svetomu, koji prebiva u nama, jača nas i daje nam sve što trebamo za zagovor

Najavljujemo: Prvi ICCRS-ov tečaj zastupničke molitve u Europi!

Katolički karizmatski pokret u Njemačkoj s velikom radošću poziva sudionike u svoju zemlju na sudjelovanje u tome prekrasnom seminaru! Tečaj će se odvijati isključivo na engleskome i njemačkome. Ako je komu potreban prijevod s tih jezika, mora si sam osigurati vlastitog prevoditelja. Broj sudionika je ograničen te se preporuča prijaviti što ranije.


Što je tečaj zastupničke molitve?

Tečaj je namijenjen katolicima koji su već iskusili zastupničku ili zagovornu molitvu i onima koji se osjećaju na nju pozvani. Od velike je pomoći onima koji su početnici u toj vrsti molitve.

Aktivnosti

Predavanja o različitim aspektima zastupanja (zagovaranja), proročka zastupnička molitva, radionice i dijeljenje iskustva, zastupanje u praksi, euharistijska slavlja, euharistijsko klanjanje, molitva pohvala i slavljenje, druženje.

Na kraju

Tečaj je prigoda za dublje duhovno razmatranje, za meditaciju Isusova života, koji je najveći zagovornik. Zajedno ćemo učiti da bismo se otvorili Duhu Svetomu, koji prebiva u nama, jača nas i daje nam sve što trebamo za zagovor.

Što nam je u planu

Željeli bismo oformiti veliku obitelj molitvenih zagovaratelja diljem svijeta. Zastupanje ili zagovaranje u središtu je evangelizacijskog i misijskog poslanja, snažno ukorijenjeno u katoličkoj tradiciji. Ono se odnosi na sve kršćane, ne samo na članove pojedinih zajednica ili pokreta.

Što ćete naučiti

  • što je zastupanje
  • trajno zastupanje
  • poziv i važnost zastupanja
  • karizmatski darovi za uspješno zastupanje
  • duhovna borba u zastupanju
  • zastupanje postom
  • proročko zastupanje
  • zastupanje i patnja
  • zastupanje po Mariji

Govornici

Cyril John, voditelj Nacionalnoga služiteljskog tima Katoličkoga karizmatskog pokreta Indije, Michelle Moran, bivša moderatorica ICCRS-a i dr.

Smještaj i dolazak

Sudionici će biti smješteni u raznim hotelima s polupansionom, dok će ručak i večeru blagovati svi zajedno. Fulda se nalazi u središtu Njemačke, jedan sat vožnje udaljena od međunarodne zračne luke u Frankfurtu na Majni, a u blizini glavnih autocesta. Iz zračne luke postoji željeznička poveznica za Fuldu gotovo svakih 30 minuta. Seminar će se održati u Gemeindezentrumu Fulda-Künzell, Hahlweg 32-36, 36093 Künzell.

Pristojba

Kategorija A: 170 EUR

– za sudionike iz Austrije, Belgije, Danske, Finske, Francuske, Njemačke, Gibraltara, Islanda, Italije, Luksemburga, Malte, Nizozemske, Norveške, Portugala, Španjolske, Švedske, Švicarske, Turske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Kategorija B: 140 EUR

– za sudionike iz Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Latvije, Litve, Moldavije, Rumunjske, Poljske, Srbije i Slovačke

Uplata se mora izvršiti do 1. srpnja 2018.

Prijava

Prijavnica na engleskom jeziku može se preuzeti na stranici http://www.kcv-net.nl/assets/files/00-Archief-a-nummers/t/Registration-form-ITC-Germany-2018-english.docx  te ispunjen obrazac poslati na e-adresu: [email protected]. Prijavnica na njemačkom jeziku bit će dostupna na stranici www.erneuerung.de u listopadu 2017.

Dodatne informacije

Više informacija može se naći na prijavnici. Ukoliko imate pitanja, najbolje je da se javite e-poštom na adresu [email protected] ili telefonom na broj 0049-751-3550797. Poštanska adresa glasi: Charismatische Erneuerung, Schubertstrasse 28, 88214 Ravensburg, Germany.

Također su dostupni i letci u digitalnom obliku.

Sveti Bonifacije

U Fuldi se nalazi grob sv. Bonifacija. On je 716. stigao kao misionar iz Engleske na europsko tlo te je veoma utjecao na cjelokupni razvoj Europe. Pokopan je u Fuldi 754.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Preveo Josip Sinjeri

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh