Za cijelu obitelj

KAKO PRAVI MUŠKARCI ODGAJAJU SVOJE KĆERI

OČEVIMA Šutite i slušajte Postoji pravi trenutak u kojem je dobro posavjetovati svoju kćer, ali prije nego što joj ponudite savjet, morate ispravno razumjeti što vam ona govori

OČEVIMA Šutite i slušajte

Foto: Figulus

 

Iz nekog razloga, muškarcu je obično teško sjediti i nekoga slušati kako mu govori. Kada mi moja kći počne izlagati neki problem, u sebi se borim s time da je ne prekinem i odmah ponudim neko rješenje ili savjet. Kao otac, uvijek ću biti suočen sa situacijama u kojima svoju kćer jednostavno trebam saslušati i iznutra procesirati informaciju. Čak i ako vrlo brzo shvatim u čemu je problem, važno je da ta informacija malo odstoji prije nego što ispalim rješenje.

Postoji pravi trenutak u kojem je dobro posavjetovati svoju kćer, ali prije nego što joj ponudite savjet, morate ispravno razumjeti što vam ona govori.

Iz knjige „Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri“ autora Alana Migliorata. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh