Svjedočanstva

ČUDESA SVECA

OBRATILA SE PADRU PIJU (U MISLIMA) ‘Ja ću ostati na misi, a za slavinu se pobrini Ti’ Jedno jutro, dok su već bili u crkvi, gospođa Emilia sjetila se da nije zatvorila slavinu u kuhinji. Nije bila potpuno sigurna u to, ali u slučaju da ju je stvarno bila ostavila odvrnutom, dogodila bi se velika nevolja...

'Ja ću ostati na misi, a za slavinu se pobrini Ti'

Foto: Pixabay

 

Supruga doktora Sanguinettija, gospođa Emilia, ispričala mi je sljedeći događaj:
U San Giovanni Rotondu stanovala je s mužem u montažnoj kućici, s drvenim podom. Ispod kuhinje, nalazio se podrum. U tom je podrumu liječnik otvorio malenu ordinaciju u kojoj je pregledavao bolesnike. Ona i njezin suprug svakog su dana odlazili na svetu misu koju je Padre Pio slavio u zoru.

…gospođa Emilia sjetila se da nije zatvorila slavinu u kuhinji. Nije bila potpuno sigurna u to, ali u slučaju da ju je stvarno bila ostavila odvrnutom, dogodila bi se velika nevolja

Jedno jutro, dok su već bili u crkvi, gospođa Emilia sjetila se da nije zatvorila slavinu u kuhinji. Nije bila potpuno sigurna u to, ali u slučaju da ju je stvarno bila ostavila odvrnutom, dogodila bi se velika nevolja. Naime, odvod sudopera bio je začepljen, i voda bi pri istjecanju, preplavila kuhinju i potom se slijevala u ordinaciju njezina muža, uništavajući sve što se nalazilo unutra. Što je trebalo učiniti? Nazočiti misi do kraja ili otići kući provjeriti?

„Ja ću ostati na misi, a za slavinu se pobrini Ti

U mislima, obraćajući se Padre Piju koji je slavio misu rekla je: „Ja ću ostati na misi, a za slavinu se pobrini Ti”.
„Nakon službe, požurila je kući. Kada je ušla u kuhinju, voda je iz slavine silovito potekla. Slavina je zaista ostala otvorena, no, dok nje nije bilo, nije istekla ni jedna jedina kap.”

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

Iz knjige „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Hit knjigu možete nabaviti u našem web-shopu, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh