Recenzije knjiga

„Obnova kršćanske obitelji” John Loren i Paula Sandford

Obnova kršćanske obitelji - Recenzija knjige

O knjizi

Iako je naučavao, Gospodin nije došao kako bi bio Učitelj. Iako je bio uzor, ni to nije bila svrha Njegova dolaska. Liječio je, ali ni radi toga nije došao na ovaj svijet. Došao je umrijeti i uskrsnuti. I mi trebamo učiniti isto: „Hoće li tko za mnom, neka se odrekne samoga sebe, neka uzme svoj križ i neka ide za mnom“ (Mt 16,24). U tom je smislu namjera ove knjige ukazati na potrebu smrti i uskrsnuća svakoga pojedinca, nakon čega će uslijediti oslobađanje Duha Svetoga, koji će onda obnoviti kršćansku obitelj.

Gradnja sigurnih, sretnih i zdravih obiteljskih odnosa u današnjem svijetu

Neupitno je da su današnje obitelji u krizi. Možda to vrijedi i za vašu obitelj; možda više ne razgovarate s bračnim drugom kao nekoć; čini se da su vam djeca odsutna ili puna gorčine ili ste jednostavno izgubili povezanost koju ste nekad imali.

U knjizi Obnova kršćanske obitelji John Loren i Paula Sandford vas vode do same srži problemâ nudeći konkretne savjete kako bi vam pomogli iskusiti obiteljske odnose koji donose ispunjenje. Na temelju više od trideset godina dušebrižničkog iskustva, donoseći iskrene i dirljive primjere iz vlastita obiteljskog života, Sandfordi se bave problemima koji razaraju današnje obitelji te donose nadu i ozdravljenje svima koji se bore kako bi obitelj održali na okupu, radosnu i zdravu.

Osnovne informacije

Naslov: Obnova kršćanske obitelji
Podnaslov: Biblijski vodič za ljubav, brak i roditeljstvo u svijetu koji se mijenja
Autori: John Loren i Paula Sandford
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2013.
Jezik: hrvatski
Prijevod s engleskog jezika: Aleksandra Marija Chwalowsky
Broj stranica: 356
Uvez: meki
Veličina knjige: 13,2 x 20,3cm

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh