Zanimljivosti

PREPOZNALI PRILIKU ZA HEROJSTVOM

OBJAVA KOJA JE ODZVONILA HRVATSKOM Mladići zabrinutim roditeljima pomogli odvesti dijete u bolnicu Na društvenim mrežama ovih se dana pričalo o herojskom djelu dvojice mladića u tamnosivom BMW-u

Mladići pomogli roditeljima odvesti bebu na hitnu

Foto: Unsplash, Joris Visser 

 

Kako pater Ike reče, prepoznali su prigodu za herojstvo!

Sanja i Mirko Pešić iz Osijeka u prošli su petak vozili svoju bebu na Hitnu pomoć u Splitu, a na putu kroz prometnu gužvu su im pomogla dvojica mladića, čisteći promet.

Svoju priču objavili su na društvenim režama, tražeći heroje, da im se zahvale.

„Skužili su nas u Kaštelama da jurimo pod sva četiri žmigavca i pitali nas na semaforu što je. Kada sam im rekao čistili su put ispred nas“, pojasnio je otac u objavi koja se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i portalima u Hrvatskoj.

Kada je beba bila dobro, silno su se htjeli zahvaliti mladićima koji su im pomogli. Nazvali su policiju i rekli im što znaju o automobilu, no nisu zapamtili dobre brojeve, samo da su splitske registracije i da se radi o tamnosivom BMW x5.

Tada se Mirko dosjetio kako bi ih mogli potražiti putem društvenih mreža. Na sreću, upravo ta objava dovela ih je do dobrog mladića s kojim su stupili u kontakt, a planiraju se uskoro i upoznati.

„Našli smo ga i uskoro ćemo se upoznati da mu zahvalimo za sve. Naša beba je sada dobro!“, rekla je sretna majka za 24 sata.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh