Aktualnosti

ODAZOVITE SE

Obitelj malenog Marija Ujdura koji ima 22 dijagnoze treba našu pomoć Tijekom posljednjih godina na više je portala objavljen poziv za pomoć malenom Mariju

Foto: Markus Spiske, Unsplash

Foto: Markus Spiske, Unsplash

Na Facebook stranici Sluga Božji fra Ante Antić objavljen je apel za pomoć malenom Mariju Ujduru koji je teško bolestan.

“Draga braćo i sestre, kontaktirao nas je otac teško bolesnog dječaka Marija Ujdura, čija je majka Kristina nedavno nažalost i sama dobila još jednu dijagnozu.

Tijekom posljednjih godina na više je vjerskih i svjetovnih portala objavljena tužna priča o malenom Mariju, a otac Niko zamolio nas je da objavimo ovaj poziv za pomoć kako bi se prikupila sredstva za osnovne životne potrebe obitelji.

Tko može i ima priliku donaciju može uplatiti na račun OTP banke HR9624070003232856520, na ime Kristina Čeh Ujdur, a sve ostale pozivamo da nam se priključe u molitvi za Marija i čitavu obitelj Ujdur

Neka Vas sve nastavi pratiti Božji blagoslov, uz zagovor Gospe i svih naših nebeskih zaštitnika”, navode.

Podsjetimo, Mario je rođen na carski rez, a mjesec dana nakon toga prestalo mu je kucati srce. Ima 22 dijagnoze i ne može samostalno disati. Njegovi roditelji bore se za njegov svaki novi dan.

> Maleni Mario treba našu pomoć

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh