Svjedočanstva

NUTARNJA BORBA IZIGRANE DJEVOJKE

„Dogodilo mi se ono što nikad nisam vjerovala da će mi se dogoditi. Druga sam…!” Elena otvoreno opisuje svoju mučnu nutarnju borbu kroz koju je prolazila kad je shvatila da je u vezi „druga”…!

„Dogodilo mi se ono što nikad nisam vjerovala da će mi se dogoditi. Druga sam…!”

Zaljubila sam se, i onda su me zgazili…

(…) Surov je ovaj život kada srce nosiš na dlanu. Kada se zaljubiš, a zgaze te. No, trenutačno, dogodilo mi se ono što nikad nisam vjerovala da će mi se dogoditi.


Nisam znala.

Druga sam. Svidio mi se netko tko pripada već nekome. Ja sam zabava. Prolazna igra. Ja sam mrtva svojoj stvarnosti. Ja sam naivna glupača.

Iščupala bih si ovo svoje ionako bolesno, aritmično srce, išamarala ga, objasnila mu neke stvari i vratila ga neka kuca u preskocima i dalje.

A on, kaže da kada je sa mnom, vidi samo mene!

Na što sam ja to spala? Da budem sekundarna, izigrana i odbačena.

Najteže je biti svjestan stvarnosti, a odbaciti je jer ti je sada lijepo. Moje misli plešu po užarenom podiju. Gorim u sebi, a toplina topi svaki razum u meni. Mogla bih se, luda, zaljubiti u nekoga tko pripada nekom drugom. A on, kaže da kada je sa mnom, vidi samo mene, lijepo mu je čuti se sa mnom, voli dijeliti sitnice sa mnom i voli kada ga se sjetim. Želi mi pružiti svu pažnju, nježnost, um i tijelo kada se vidimo. Ostatak vremena ja sam mrtva. Prozirna.

Pomozi mi da pobjegnem od krivog čovjeka. Pomozi mi da se moje srce smiri

Ali, ja ne želim biti nekome sitnica i želim da se netko sjeti mene prvi. Ako to radi njoj, radio bi i meni da sam potpuno njegova. Ova pamet, nezdrava, uništava moj bitak, moju osobnost i sve što sam godinama gradila pada pred njegovom prisutnosti. Moje tijelo želi užitak. Želi se predati erosu dok agape pati.

Vrati me mojim temeljima, dopusti da ponovno pobjegnem od krivog čovjeka. Da pobjegnem od čovjeka koji nije dostojan ni mogla pogleda, a kamoli ljubavi. Pomozi mi da moje srce čeka. Da se smiri.

Autorica: Elena Jurković

Iz knjige „Četiri zida”. (Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.)

Tijekom travnja knjigu možete nabaviti po cijeni sniženoj za 30%! Popust je moguće ostvariti isključivo telefonskim putem na broj: 048/210-104 ili 095/206-5421 (10 – 16 sati).

Posebna pogodnost za sve naše kupce: poštarina za narudžbu u vrijednosti do 200 kn iznosi svega 10 kn dok je za narudžbu iznad 200 kn besplatna!

O knjizi „Četiri zida“

23-godišnja djevojka priča najintimnije događaje iz svojega života. Iznimno zanimljiva i korisna životna priča!

„Dugo sam se premišljala hoću li ikada objaviti ove, na papir stavljene, emocije i Njegov glas u meni je prevladao. Vjerujem da će ova knjiga mnogima biti od pomoći.”

Autorica

 

put do istine knjiga

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh