Aktualnosti

LIJEPA GESTA

NOVOST NA INSTAGRAMU Podrži mala poduzeća Svaki ‘Podržite mala poduzeća’ sticker koji iskoristite, uvrstit će se u zajednički 'Instagram Stories'… Evo o čemu se radi!

Foto: Shutterstock

 

Ovu izolaciju pamtit ćemo po dvije novosti na Instagramu. Jedna je da je napokon uvedena glazba na Storiesima za hrvatske korisnike (koju možete pogledati ovdje), a druga se upravo pojavila i ima jednu itekako plemenitu notu.

Jučer se na Instagram feedu pojavio novi sticker. Stavka ‘Podržite mala poduzeća’ uvedena je da bi se omogućilo oporavljanje svih malih tvrtki kojima je kriza zbog koronavirusa ostavila traga.

Ukoliko i vi želite podržati neku malu tvrtku, koja ima profil na Instagramu, morate samo ‘zalijepiti’ jedan sticker.

Svaki ‘Podržite mala poduzeća’ sticker koji iskoristite, uvrstit će se u zajednički Instagram Stories koji naglašava slične postove sa svih profila koje pratite i pojaviti se na samom početku trake sa Storiesima, prenosi journal.hr.

To znači da će drugi vidjeti koja ste sve lokalna poduzeća podržali, a i vi ćete vidjeti koja mala poduzeća vaši prijatelji i poznanici dijele na Instagramu. Ovaj hvale vrijedan feature na Instagramu dolazi u pravom trenutku, kada onim malima ili barem manjima u poslovnom svijetu doista treba podrška i vidljivost njihovih proizvoda.

Izvor: journal.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh