Najave

29. 12. 2019. – 5. 1. 2020.

NOVOGODIŠNJE DUHOVNE VJEŽBE U ŠUTNJI Sedam dana tišine, odmora, intenzivne molitve i novih molitvenih iskustava? Može! Želiš proživjeti sedam dana tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem? SKAC Palma u Zagrebu organizira duhovne vježbe u šutnji za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina. Vježbe se održavaju od 29. prosinca do 5. siječnja u Hrvatskom Leskovcu.

Foto: Unsplash

 

Novogodišnje duhovne vježbe u šutnji

Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira duhovne vježbe u šutnji za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina. Duhovne vježbe su namijenjene onima koji žele urediti svoj život po Božjem, koji žele proživjeti sedam dana tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

Link na prijavnicu nalazi se na dnu teksta, a u nastavku slijede osnovne organizacijske informacije i uvjeti.

Vježbe su namijenjene onima koji žele urediti svoj život po Božjem, koji žele proživjeti sedam dana tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem

Vrijeme održavanja: 29. 12. 2019. – 5. 1. 2020. (dolazak i odlazak predviđeni su u poslijepodnevnim satima).
Mjesto: Hrvatski Leskovac, Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI.
Prijevoz: u osobnom aranžmanu (ZETov bus 132 ili vlak).
Duhovnik: p. Tomislav Špiranec sa suradnicima.
Program: ignacijevske duhovne vježbe u šutnji.
Vježbe uključuju: zajedničku kontemplativnu molitvu, nagovore – točke za razmatranje, osobnu molitvu, razgovore s pratiteljem, osobni osvrt na dan, molitvu pred Presvetim.

Uvjeti

Psihološka stabilnost: zbog zahtjevnosti programa osobe sa psihološkim poteškoćama nisu u mogućnosti obavljati ovakav tip duhovnih vježbi.
Cijena: 1100 kuna za radnu mladež, 800 kuna za studente.
Cijena uključuje smještaj i prehranu za punih sedam dana. Realna cijena je viša, pa ako netko želi dati više i time „sponzorirati” nekog studenta, može. (Neka naznači pod dodatno.)
Akontacija: 200 kuna (uplatiti je treba do tjedan dana nakon prijave).
Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: [email protected]
Broj mjesta je ograničen.
Rok prijave: 24. 12. 2019.
Prijaviti se možete klikom na PRIJAVNICA.

Molimo pročitajte uvjete prije nego što se prijavite. Hvala. Vidimo se!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh