Preporučamo

S RADOM KRENULA DVA PROGRAMA

NOVO U KRIŽEVCIMA I KOPRIVNICI Škola brzog čitanja i mudrog učenja – jedinstvena škola u Hrvatskoj Kroz nekoliko mjeseci će započeti i Škola brzog čitanja i mudrog učenja za odrasle.

Foto: Prigorski.hr

U Križevcima i Koprivnici su s radom krenula dva programa Škole brzog čitanja i mudrog učenja, jedinstvene škole u Hrvatskoj prisutne u zemlji već  dvije godine.

Jedan program je program Mudrog učenja – od prvog koraka, za učenike prvog i drugog razreda osnovnih škola. Program potiče razvojne sposobnosti djece ranog školskog uzrasta te pomaže u savladavanju poteškoća u učenju čitanja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece.

Susreti traju osam mjeseci jednom tjedno.

“Program pomaže djetetu u razvoju, odnosno podržava njegov razvoj. Posebno je zanimljiv onoj djeci s puno dodatnih aktivnosti ili onima s poteškoćama u učenju”,objašnjava voditeljica tečaja Renata Vivek Božić.

Drugi program – Škola brzog čitanja i mudrog učenja je namijenjena učenicima osnovne i srednje škole, a susreti su jednom tjedno po tri školska sata kroz šest mjeseci.

Kroz nekoliko mjeseci će započeti i Škola brzog čitanja i mudrog učenja za odrasle. Program je jako brz i traje svega tri mjeseca. 

Prijaviti se i dobiti informacije možete na: www.BrzoCitanjeiUcenje.eu, [email protected], SBCiMUKrizevci – 098 1936393.


Više o školi

Trenutno u Hrvatskoj postoji 20 Škola brzog čitanja i mudrog učenja. Kako smo naveli, to je jedinstvena škola i namijenjena je svima koji žele uz manje dosade, truda i potrošenog vremena postići bolje rezultate u školi, na fakultetu, poslu te u svakodnevnom životu.

U Školi se razvijaju i proširuju kapaciteti za učenje tako što se polaznici uče posebno razvijenim tehnikama brzog čitanja, organizacije gradiva, tehnikama brzog i dugoročnog pamćenja, vještinama izdvajanja bitnih informacija iz nekog gradiva te prezentacijskim tehnikama.

 

 

 

Book.hr/Prigorski.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh