Vijesti

JEDNODNEVNI TEČAJ „ŠKOLE MOLITVE” ZA SVE NOVE POLAZNIKE

NOVO! Tečajevi „Škole molitve” u novom prostoru! Društvo za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori organizira brojne molitvene programe za sve koji žele rasti u kršćanskoj zrelosti i bolje upoznati svoju vjeru. Iz tog razloga pokrenuli smo i jednodnevne tečajeve za sve one koji žele pobliže upoznati Božju Riječ te kroz određene korake pomalo mijenjati i usavršavati svoju sliku Boga i tako prihvaćati sebe onakvima kakvi u poniznosti jesu. Tečajevi će se održavati vikendom u novom prostoru u zagrebačkoj Dubravi

NOVO! Tečajevi „Škole molitve” u novom prostoru!

Zašto sudjelovati na tečaju

Molitva je više stvar duha nego razuma. Tečaj se sastoji od nekoliko koraka u kojima učimo probuditi svoj ljudski duh i tako surađivati s Duhom Svetim. Na taj način kroz Božju riječ upoznajemo Boga i u povjerenju mu se učimo predati. Svatko od nas vidi i promatra, čuje i sluša ono što mu je zanimljivo. Na Tečaju naša duša stvara određene emocije, volju i stavove te onda možemo susresti Boga na osoban način. Tako ćemo svaki put kada promatramo Riječ Božju, pomalo mijenjati i usavršavati svoju sliku Boga i tako prihvaćati sebe onakvima kakvi u poniznosti jesu.


Tko se može prijaviti

Svatko tko želi upoznati Gospodina, graditi osobni odnos kroz molitvu (bez obzira na stupanj duhovnosti i/ili obrazovanja) te doživjeti snagu i obećanja Božje Riječi za svakidašnji život, jer: „Doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći” (Hebrejima 2,18). „Ako ostanete u meni i riječi moje ako ostanu u vama, što god hoćete, ištite i bit će vam” (Ivan 15,7).

Kako se prijaviti

Ispunite obrazac ili se javite e-mailom na: [email protected] (u oba je slučaja potrebno napomenuti da ste zainteresirani za jednodnevni tečaj koji se održava vikendom). Također, možete kontaktirati koordinatora Marija telefonskim putem na broj: 095/160-7985.

Termin

Jednodnevni tečaj razmatranja i molitve održat će se 28. travnja 2018. u Zagrebu (Av. Dubrava 43, 1. kat: lokacija). Tečaj vodi Renato, član Kristofora i voditelj Škole molitve.

Novi prostor u zagrebačkoj Dubravi
Novi prostor u zagrebačkoj Dubravi

Vrijeme i program tečaja

 28. travnja (subota)

15 – 15,15 sati: uvod u Školu molitve (koraci razmatranja)

15,15 – 17,15 sati: prvo razmatranje (uskrsnuće u Nainu; Lk 7,11-17)

17,15 – 19,15 sati: drugo razmatranje (Kajin i Abel; Post 4)

19,10 – 19,30 sati: pauza

19,30 – 21,30 sati: treće razmatranje (prava Isusova rodbina; Lk 8, 19-21)

Sljedeći termin

Sljedeći termin jednodnevnog tečaja je u subotu 28. travnja a vodi ga Mario Halužan.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh