Evangelizacijski susreti

6. VELJAČE U ZAGREBU

[NOVO] MES za nutarnje iscjeljenje

MES za nutarnje iscjeljenje

Organizirajući evangelizacijske susrete, uočili smo ogromnu potrebu za nutarnjim iscjeljenjem od osjećaja krivnje, manje vrijednosti, odbačenosti, neželjenosti; od raznih strahova, te depresivnih i tjeskobnih stanja; od ogorčenosti, tuge, razočaranja i nemogućnosti praštanja; od svezanosti i navezanosti na razne ovisnosti.


Svjesni te potrebe, odlučili smo organizirati Molitveno-evangelizacijski susret (MES) za nutarnje iscjeljenje. Prvi takav susret održao se 9. siječnja u prepunoj dvorani „Brijuni“ na Zagrebačkom velesajmu. Susret je vodio Josip Lončar, a glazbeno su ga animirale „Amorose“. Za vrijeme nutarnje molitve Gospodin je doticao i liječio, a tomu u prilog govori i svjedočanstvo koje nam je pristiglo:

Živim u Švicarskoj i jučer sam slušala live prijenos „MES-a za nutarnje iscjeljenje“ na Facebooku i željela bih posvjedočiti što sam doživjela. Na početku predavanja bila sam napeta jer sam znala da nekim osobama nisam oprostila, ali sam kroz riječi koje je Bog progovorio preko gospodina Lončara, osjetila da mi Bog daje snagu za to. Dok su glazbenici pjevali i svirali, 20 sam minuta bez prestanka plakala, nisam mogla doći k sebi – kao da sam bila u drugom svijetu. Osjetilo se da riječi koje gospodin Lončar izgovara dolaze od Boga, jer toliko diraju dušu. Zadnjih sam se nekoliko mjeseci loše osjećala (imala sam suicidalne misli i druge probleme), ali sam, slušajući predavanje, osjetila Božju snagu i vjerujem da On sve izvodi na dobro – makar nam se to uvijek ne čini tako. Također, osoba sam koja od rođenja ne može spavati; noću sam se znala buditi po 10 puta (nekada i više) i imala sam noćne more. Jako mi je pomogao savjet da se ‘priključimo’ na infuziju i tako zaspemo. Tijekom noći sam se probudila nekoliko puta, ali to nije bilo ni približno kao prije. Nisam ružno sanjala, već sam osjećala mir. Hvala vam puno što omogućujete da i mi iz drugi država možemo slušati vaša predavanja. Božji blagoslov!

A.V.

Sljedeći „MES za nutarnje iscjeljenje“ održat će se 6. veljače u dvorani „Brijuni“  na Zagrebačkom velesajmu s početkom u 20 sati.

Moto molitvenog susreta Isusove su riječi „Dođite k meni SVI koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.” (Mt 11,28)

Napomena: susreti se održavaju svakog drugog utorka u mjesecu, osim veljače i ožujka kada će biti prvog utorka u mjesecu.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

  • 373
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh