Aktualnosti

E-KNJIGE

NOVO! Knjigu „Tri koraka do prave ljubavi“ sada možete pronaći i u elektroničkom izdanju!

NOVO! Knjigu „Tri koraka do prave ljubavi“ sada možete pronaći i u elektroničkom izdanju!

Foto: B.R.; LM Design

 

U e-kutku našega portala od sada možete pronaći i knjigu „Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svoga života“ autorice Debre Fileta.

O knjizi

Ljubavne su veze baš komplicirane, zar ne? A uopće ne bi trebale biti. U knjizi Tri koraka do prave ljubavi licencirana stručna savjetnica Debra Fileta ohrabruje samce da ne otpišu izlaske i hodanje. Umjesto toga predlaže novi pristup vezama i hodanju potičući čitatelje da ulaze u veze na način koji je psihološki ispravan, emocionalno zdrav i ukorijenjen u vjeri.

Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite

Debra Fileta pojednostavljuje čitav proces pronalaska prave ljubavi predlažući nam pristup od tri koraka: hod(anje) sa samim sobom, s drugom osobom i s Bogom.

Debra povlači paralelu sa svojim životom, sa životnim pričama klijenata koji joj svakodnevno dolaze na savjetovanje u njezino savjetovalište, nudi praktičan pristup za ostvarenje zdrave veze i, ono najvažnije, otkriva kako postati emocionalno zdrava osoba.

Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i ljubavnu vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke. Vaš će vam ljubavni život na tome biti neizmjerno zahvalan.

 

Elektroničko izdanje knjige možete nabaviti ovdje, po cijeni od 6,99 dolara.

Tiskano izdanje knjige možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh