Aktualnosti

WWW.BOOK.HR/E-KNJIGE

Naše knjige i u elektroničkom izdanju! U sklopu našeg portala Book.hr možete pronaći i knjige u elektroničkom-obliku! Naš e-kutak trenutno broji desetak knjiga, a nekoliko naslova možete 'skinuti' besplatno

NOVO! Elektroničke knjige na portalu Book.hr!

Foto: Shutterstock


 

Osim knjiga u tiskanom izdanju, neke naše knjige možete pronaći i u elektroničkom obliku. To je dobra vijest za vas koji tražite neke od naših knjiga čija su tiskana izdanja rasprodana. E-kutak u sklopu našeg portala Book.hr trenutno broji desetak knjiga.

Cijena pojedinačne e-knjige već od 1,99 dolara, a nekoliko knjiga možete ‘skinuti’ besplatno!

Što je e-knjiga?

E-knjiga (kratica za elektroničku knjigu) je knjiga u digitalnom obliku, dostupna u više formata (epub, mobi, lrf, pdb i online čitanje). E-knjige na portalu Book.hr digitalne su verzije knjiga dostupnih u tiskanom izdanju, ali i onih koje više nisu dostupne u tiskanom izdanju (npr. „Sila odozgor“ autora Josipa Lončara) ili još nisu tiskane, a koje je lako čitati na osobnom računalu ili drugom elektroničkom uređaju sa sustavom Apple iOS (iPad, iPhone) ili Android.

Kako mogu koristiti e-knjigu?

Osim samog čitanja, u e-knjigama možete: mijenjati font, povećavati i smanjivati tekst, označiti ga, voditi bilješke. Također, u svakoj knjizi možete tražiti pojedine riječi. Prilikom online čitanja na računalu, možete podijeliti informaciju o knjizi i odlomku koji čitate svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Kako kupiti e-knjigu?

Klikom na gumb „Buy Now” otvara se internetska stranica smashwords.com, na kojoj se nalaze knjige. Da bi se mogla izvršiti kupnja, potrebno je otvoriti korisnički račun. Otvaranje korisničkog računa besplatno je a za izradu istog potrebna vam je samo e-mail adresa. Nakon što kupite knjige, možete odabrati format koji vam odgovara i knjigu preuzeti na svoj uređaj. Broj preuzimanja nije ograničen.

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti nekom od kartica (Visa, Master Card, American) ili PayPalom.

Posjetite naš e-kutak i odaberite nešto za sebe!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh