Osobni razvoj

ŽELIŠ LI ŽIVJETI?

Novi život započinje tvojom iskrenom odlukom Ako u tvojem srcu nema istinske želje ni istinske vjere, ne boj se. Zamoli Isusa...

Novi život započinje tvojom iskrenom odlukom

Foto: Pixabay

 

Novi život započinje tvojom iskrenom odlukom. Ako u tvojem srcu nema istinske želje ni istinske vjere, ne boj se. Zamoli me, i ja ću ući u tvoj život i dat ću ti novo srce. Poslušaj ono što ti nudim, razmisli i kad se odlučiš, odgovori mi u svojem srcu.

Želiš li me upoznati onakvog kakav ja zaista jesam?

Želiš li upoznati sebe onakvim kakav ti zaista jesi? Želiš li u srcu spoznati istinu o tome što je zaista dobro, a što je zlo? Želiš li da te ispunim Duhom Svetim, koji će te uvesti u svu istinu, koji će ti u srcu zapaliti vatru, zapaliti čežnju za time da budeš čovjek po mojoj mjeri? Želiš li da ja, Isus, ovog časa uđem u tvoj život kao tvoj otkupitelj i tvoj spasitelj?

Ako si odgovorio potvrdno, ostani nekoliko minuta u tišini primajući a onda počni zahvaljivati i slaviti me.

Iz knjige „Želim da živiš“ autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Kupiti ju možete ovdje.

Osim tiskanog izdanja, knjiga je dostupna u EPUB formatu i možete ju čitati ali i slušati na svom mobitelu, tabletu i/ili računalu. Besplatno preuzmite ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh