Duhovnost

OASIS IN TEMPORE

NOVI PODCAST Na krštenju smo primili puninu Duha Svetoga. Kako je moguće da njegovi darovi, karizme i plodovi nisu vidljivi u našem životu? Preporučamo da poslušate :)

NOVI PODCAST Na krštenju smo primili puninu Duha Svetoga. Kako je moguće da njegovi darovi, karizme i plodovi nisu vidljivi u našem životu?

Petar Jurčević (lijevo) i Lordan Ljubenkov/ foto: Screenshot

 

Novi podcast „Oasis in Tempore“ (Oaza u vremenu) pokrenut je s ciljem da nam pomogne otkriti trenutke vječnosti u vremenu, kako bismo još više upoznali Boga. Nova epizoda objavljuje se svake prve srijede u mjesecu.

„Najvrjednije što nam je darovano, osim života, je vrijeme.  Smisao postojanja je upoznati Darovatelja, uzljubiti ga i tako doći do Neba. I zato iskoristimo vrijeme koje nam je darovano“ – stoji u opisu.

U prvoj emisiji urednik i voditelj Petar Jurčević razgovarao je s Lordanom Ljubenkovom, koordinator NSZ (Nacionalna služba zajedništva) KKODS-a Hrvatske, o temi krštenja u Duhu Svetomu.

Svi mi krštenici na krštenju smo primili puninu Duha Svetoga. Kako je onda moguće da njegovi darovi, karizme i plodovi nisu vidljivi u našem životu?

Odgovor možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh