Evangelizacija

ZA VELJAČU 2020. (122. BROJ)

Novi broj „Booka” na svim kioscima!

Foto: Shutterstock


 

Izašao je 122. broj mjesečnika „Book”, za veljaču 2020.!

Iz ovoga broja izdvajamo…

Intervju s poznatim influencericama. Emina i Marijeta, koje na društvenim mrežama djeluju pod nazivom „Chance For Walk“ (Prilika za hod), te su nedavno pokrenule i liniju odjeće pod nazivom „King’s Daughter“ (Kraljeva kći) otkrile su nam zašto su zanimljive čak i svjetovnim medijima, zašto su se odlučile za ovaj naziv, koliko trenutno imaju pratitelja, kako se nose s kritikama i još puno toga…

Uključi se u nagradnu igru i osvoji hodočašće Padru Piju u San Giovanni Rotondo, ili vrijedne knjige…

Nagradna igra! Uključite se u našu nagradnu igru koju organiziramo za pretplatnike te za sve one koji će to postati. Igramo se od veljače do lipnja 2020., a podijelit ćemo vam vrijedne nagrade iz naše ponude hodočašća i knjiga!

Uvodnik glavnog urednika. U uvijek poticajnoj uvodnoj riječi, Josip Lončar ovaj put iznosi iskustvo molitve za jednu majku koja je bolovala od raka: „Pitala me je može li svoju muku prikazivati i za samu sebe, jer, ako se je cijelog života trudila vjerovati i živjeti ljubav prema Bogu i bližnjemu, ipak je i mnogo toga sagriješila. Odgovorio sam joj: „Itekako možeš prikazivati i za svoju dušu, no osim toga, za sebe možeš učiniti još neke stvari koje će ti pomoći da uđeš u raj. …”

Ema Tomić otvoreno progovara o pomiješanim osjećajima koji su se u njoj javili na početku trudnoće…

Tjeskoba ‒ naslov je nastavka kolumne Eme Tomić, u kojem otvoreno progovara o pomiješanim osjećajima koji su se u njoj javili na početku trudnoće.

Koja je najvažnija Isusova poruka? Voditelj Škole molitve Mario Halužan otkriva koja je to poruka, zbog koje Isus i došao na zemlju!

Kako zavoljeti svoj život – ulomak je iz knjige patera Augustyna Pelanowskog, koja na hrvatskom jeziku izlazi uskoro u izdanju Biblioteke Figulus!

…svjedočanstvo o ženi na samrti koja je ozdravila nakon što je primila Bolesničko pomazanje; svjedočanstvo pod naslovom „Bračna salata… Tu su i dječji biseri, koje pomno zapisuje naš Saša…

U ovom broju također čitajte: koji je glavni razlog zašto smo pod stresom; o dosadi i kako ona može biti dobra; što se zaista događa na Svetoj Misi; Nediljkove komentare na nedjeljna misna čitanja; što je govorila slovenska mističarka u stanju ekstaze; svjedočanstvo o ženi na samrti koja je ozdravila nakon što je primila Bolesničko pomazanje; svjedočanstvo pod naslovom „Bračna salata… Tu su i dječji biseri, koje pomno zapisuje naš Saša, vicevi… i još mnogo toga!

Želimo Vam blagoslovljeno čitanje „Booka”!

Svoj primjerak Booka nabavite na kioscima Tiska ili se možete pretplatiti, čime godišnje štedite 60 kuna (ovdje). Jedan od prethodnih brojeva možete prelistati ovdje.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh