Aktualnosti

SLIKA ZA DOMOVINU I SVIJET

Nova slika Eve Vukine: ‘Osjećam tugu i ponos, osjećam zajedništvo, osjećam Tebe…’

Foto: Facebook

 

Virus, potres, patnja koju su stanovnici glavnog grada iskusili… sve je to mlada umjetnica Eva Vukina prenijela na papir; svoje osjećaje – tugu, ali i ponos… Kao što stoji u njezinoj objavi na Facebooku, ova je slika njezina molitva za Domovinu, za svijet.

„Isuse, hvala što dopuštaš ovu patnju! Osjećam tugu i ponos, osjećam zajedništvo, osjećam Tebe, Tvoje korake koji ponovno prolaze Križni put. Dijelimo Tvoju patnju. Nema straha jer idemo Tvojim putem, putem Spasenja. Hvala na našim Veronikama i Šimunima, hvala što Te možemo susrest živog, ovdje u ljudima, u bolesnima, u stradalima, previjati Ti rane, napajati te i tješiti.
Teško je, nema Mise, osjećamo prazninu i udaljenost od Tebe ali ne, Ti si u svakom mojem bližnjem; e da, vrijeme je da te dublje sretnemo u drugima, u onima s kojima smo svakodnevno.

Bog liječi bolesne, oslobađa zarobljene, spaja lomove. Sve ono što je na zemlji razbijeno, slomljeno, kod Tebe, Bože, bit će potpuno, cijelo i obnovljeno!
(slikala sam sa suzom u oku) ❤️😇🙏“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh