Duhovna glazba

GORLJIVO TEBE TRAŽIM

NOVA PJESMA O Bože ti si Bog moj Tomislav Kljajić, vjeroučitelj Gospićko-senjske biskupije koji djeluje u Ogulinu snimio je svoj prvi spot za pjesmu „O Bože, ti si Bog moj“. Poslušajte 🎶

Foto: Screenshot

 

Vlč. Tomislav, osim što je teolog, također je i glazbenik moderne duhovne glazbe. Krajem 2019. izdao je svoj prvi album koji nosi naslov „Ljubav koju ne razumijem“. Album broji 10 pjesama.

Zajedno sa svojim duhovnikom otvorio je stranicu na Facebooku i YouTube kanal pod nazivom „Nebesko Kraljevstvo“

Zajedno sa svojim duhovnikom, svećenikom Krčke biskupije vlč. Kristijanom Perovićem otvorio je stranicu na Facebooku (Nebesko Kraljevstvo IHS molitvena zajednica) i kanal na YouTubeu (Nebesko Kraljevstvo). Ondje objavljuju molitve, svjedočanstva, glazbu i druge zanimljivosti duhovnog karaktera.

Spot je sniman u kapucinskoj samostanskoj crkvi sv. Franje u Cresu

Ovih dana Tomislav je snimio svoj prvi spot, za pjesmu „O Bože, ti si Bog moj“. Spot je sniman u kapucinskoj samostanskoj crkvi sv. Franje u Cresu, a na spotu su radili Tomislav Kljajić, vlč. Kristijan Perović i kapucinski postulati Josip Bulat i Antonio Knezović.

Putem stranice na Facebooku (Nebesko Kraljevstvo IHS molitvena zajednica) svaki utorak i petak moli online i prenosi krunice svetog Mihaela i svetog Padra Pija

Hvalevrijedno je spomenuti da vlč. Kristijan Perović putem svoje stranice na FacebookuNebesko Kraljevstvo IHS molitvena zajednica“ svaki utorak i petak moli online i prenosi krunice svetog Mihaela i svetog Padra Pija.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh