Roditelji i djeca

NOVA KNJIGA! // Josip Lončar: Kako je jednoj obitelji uspjelo svoju djecu zainteresirati za Boga U aktualnoj pastoralnoj godini – koja je posvećena očevima – „ovu se knjigu svakako isplati pročitati jer ako usvojimo i samo mali njezin dio, to će zasigurno bitno utjecati na daljnji život naše djece, pogotovo na njihovu vječnost”!

Foto: Pixbabay

I vaša djeca mogu prionuti uz vjeru

„Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru… I svatko od nas zna da bi o vjeri trebalo razgovarati unutar obitelji. No kako to učiniti?”

Mnogi današnji roditelji vjernici muku muče s djecom kojima je odlazak u crkvu muka, u mnogim je obiteljima zajednička molitva nešto što se i ne spominje, a mnogoj je djeci sve što se tiče vjere „užasno dosadno”. U isto vrijeme neprestano s oltara slušamo da bi obitelj trebala zajednički moliti. I što je najvažnije – znamo da bi to zaista tako trebalo biti.

Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru te izrastu u dobre vjernike i dobre ljude. I svatko od nas zna da bi o vjeri trebalo razgovarati unutar obitelji. No kako to učiniti? Hoćemo li išta postići ako djecu silimo na nešto što njihovi vršnjaci ne moraju raditi „jer njihovi starci nisu zaostali”?

Ova je obitelj svoju djecu uspjela zainteresirati za Boga!

„Njihovo iskustvo slijede stotine tisuća obitelji svih kršćanskih denominacija širom svijeta”

Ova knjiga donosi dugogodišnje iskustvo prezbiterijanske obitelji, u kojoj je otac, na nagovor majke, odlučio stvar uzeti u svoje ruke. Njihovo iskustvo slijede stotine tisuća obitelji svih kršćanskih denominacija širom svijeta.

Svakako ju se isplati pročitati jer ako usvojimo i samo mali njezin dio, to će zasigurno bitno utjecati na daljnji život naše djece, pogotovo na njihovu vječnost.

Autor knjige, prezbiterijanski biznismen, uspio je svoju obitelj zainteresirati za zajedničku molitvu, razmatranje Biblije i zajednički odlazak u crkvu. Njegova djeca su nastavila istim putem, i tako je pokrenut proces koji će se nastaviti naraštajima.

Čitajući knjigu, čitatelj vidi da je to za njegovu obitelj itekako korisno i izvedivo

Knjiga je ponajprije namijenjena očevima obitelji, no ponekad je potrebno da neki drugi član malo pogurne, ohrabri „glavu obitelji”…

Knjiga će svakako biti izazov hrvatskim katoličkim obiteljima da pokušaju napraviti nešto slično te da pokušaju, osim zajedničke obiteljske molitve i zajedničkog čitanja i razmatranja Biblije, te zajedničkog sudjelovanja u karitativnim aktivnostima, postati obitelji koje će zajedno sudjelovati u liturgijskom životu svojih župa i zajedno biti među prvima u župnim aktivnostima.

Knjiga je ponajprije namijenjena očevima obitelji, no ponekad je potrebno da neki drugi član malo pogurne, ohrabri „glavu obitelji”, pogotovo onda kada, čitajući knjigu, shvati da bi to za njihovu obitelj bilo itekako korisno i uz Božju pomoć izvedivo.

Josip Lončar, urednik i izdavač

Ulomak iz knjige Terencea Chatmona Vjeruju li vaša djeca?

O knjizi „Vjeruju li vaša djeca?” 

Knjiga je ponajprije namijenjena očevima obitelji, no ponekad je potrebno da neki drugi član malo pogurne, ohrabri „glavu obitelji”…

Svatko od nas roditelja itekako bi htio da njegova djeca ozbiljno shvate vjeru te izrastu u dobre vjernike i dobre ljude…

I svatko od nas zna da bi o vjeri trebalo razgovarati unutar obitelji.

No kako to učiniti?

Ova knjiga donosi dugogodišnje iskustvo prezbiterijanske obitelji koje slijede stotine tisuća obitelji svih kršćanskih denominacija širom svijeta! Svakako ju se isplati pročitati jer ako usvojimo i samo mali njezin dio, to će zasigurno bitno utjecati na daljnji život naše djece, pogotovo na njihovu vječnost!

 

put do istine knjiga

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Najčitanije

Na vrh