Preporučamo

U IZDANJU BIBLIOTEKE FIGULUS

Nova knjiga autorice bestselera „U Tvojoj prisutnosti“ – „Isus je živ“ Mnogi su nam posvjedočili koliko im je knjiga „U Tvojoj prisutnosti“ pomogla da se približe Gospodinu i rastu u povjerenju u njegovu ljubav; vjerujemo da će tako biti i s novom knjigom Sarah Young 🕊

Nova knjiga autorice bestselera „U Tvojoj prisutnosti“ – „Isus je živ“

Foto: B.R.; LM Design

 

Knjiga „Isus je živ“ sadrži 180 meditacija koje će nam približiti Isusovu ljubav i pomoći nam da se lakše nosimo s izazovima i poteškoćama u našoj svakodnevici. Idealan je poklon za sve one koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji.

Tiskana u praktičnom formatu molitvenika, ova će knjiga lako pronaći mjesto u svakoj torbi ili većem džepu. Posebnost ove knjige u tome je da je pisana u ženskom rodu.

Nakon knjige „U Tvojoj prisutnosti“ koja je dotaknula mnoge diljem svijeta, vjerujemo da će tako biti i s ovim duhovnim biserom.

Riječ autorice

Svi koji nasljeduju Isusa svakodnevno se suočavaju s izazovom stavljanja svoga povjerenja u Njegovu ljubav bez obzira na okolnosti. U životu nećemo biti pošteđeni različitih gubitaka, ali znamo, milost Isusove prisutnosti u našemu nas životu neće napustiti. Međutim, ova velika istina teško će nas nositi kroz mučne trenutke u životu ako nismo doživjeli osobni susret s Isusom.

Ova je knjiga osmišljena kako bi vam pomogla susresti i prepoznati živoga Spasitelja u različitim svakodnevnim situacijama, a osobito u teškim trenutcima

Ova je knjiga osmišljena kako bi vam pomogla susresti i prepoznati živoga Spasitelja u različitim svakodnevnim situacijama, a osobito u teškim trenutcima. Knjigu sam napisala prvenstveno usredotočena na bezgraničnu ljubav kojom Bog ljubi svoju djecu. Kao i uvijek, pišem u molitvi osluškujući nadahnuća Duha Svetoga. Na Njega se oslanjam i Njegovo vodstvo tražim dok pišem ono što šapuće mojoj duši. Knjiga Isus je živ pisana je na isti način kao moja prethodna knjiga U Tvojoj prisutnosti, dakle, iz perspektive Isusa koji govori duši. (…)

Potičem vas da ovu knjigu čitate polako i u molitvenome duhu otvarajući svoj um i svoje srce Onomu koji vas ljubi više nego što to možete zamisliti. Također, razmatrajte nad riječima Svetoga pisma koje su povezane sa svakom temom. Božja je riječ živa i snažna; ona prodire duboko u čovjekovo srce i mijenja naš život.

Nadam se da ćete, meditirajući nad riječima zapisanima u ovoj knjizi, rasti u svijesti Kristove ljubavi prema svakomu od nas osobno. Beskrajno sam zahvalna na povlastici što mogu svakoga jutra sve vas čitatelje ovih stranica prikazivati Gospodinu u molitvi.

Molim da svakim danom produbljujete svoj odnos s Isusom rastući u zajedništvu.

Neka vas Gospodin obilno blagoslovi.

Sarah Young

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”. 

Osnovne informacije

Naslov: Isus je živ
Autor: Sarah Young
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2021.
Jezik: hrvatski
Prijevod s engleskoga jezika: Dubravka Rojc
Broj stranica: 376
Uvez: tvrdi
Veličina knjige: 11 x 15,8 cm

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh