Svjedočanstva

SNOVI KOJI UPOZORAVAJU

Noć prije nego što je moj brat zamalo umro sanjao sam zmije Bog nas snovima također upozorava na opasnost koja prijeti nama ili našim bližnjima. Da momak koji nam je ovo ispričao nije ozbiljno shvatio snove koje su i on i majka sanjali noć prije, njegovog brata danas ne bi bilo među nama

Foto: www.waterfordwhispersnews.com


 

Htio bih podijeliti svoje iskustvo na temu sanjanja zmija, koje se je dogodilo prije nekoliko godina.

Rekao sam joj: „Nešto se ne osjećam dobro, sanjao sam zmije“. Ona mi je odgovorila: „I ja sam!“

Jedne subote ujutro pio sam kavu s majkom. Rekao sam joj: „Nešto se ne osjećam dobro, sanjao sam zmije“. Ona mi je odgovorila: „I ja sam!“

Bila je subota. Navečer sam izašao u kafić u gradu. Dvojica moje braće – jedan je tada imao 15, a drugi 16 godina – bili su na rođendanu s prijateljima.

Dok sam sjedio u kafiću, prijatelj me je nazvao i rekao mi: „Odi doma, provjeri si brata. Vidio sam ih, bili su mi čudni.“

Odmah sam ustao od stola i rekao prijatelju. „Idemo!“

Onda sam otišao do starijeg brata, ali njega nisam mogao probuditi. Lagano sam ga pljusnuo, ali ništa. Bio je bez svijesti!

On me ništa nije pitao jer je vidio da sam ozbiljan. Odvezli smo se doma. Kad sam došao kući, našao sam obojicu braće u krevetima. Spavali su. Probudio sam mlađega, i on mi je rekao: „Sve je ok. Malo smo popili.“ Onda sam otišao do starijeg brata, ali njega nisam mogao probuditi. Lagano sam ga pljusnuo, ali ništa. Bio je bez svijesti!

Prijatelj i ja smo ga na rukama odnijeli u auto. Kad nas je majka ugledala, rasplakala se je i počela paničariti. Odvezli smo ga u Dom Zdravlja. Nisu ga mogli probuditi.

Pod rotacijskim svjetlima prebacili su ga na Centar urgentne medicine u Sarajevu. Tamo su ga jedva probudili. Dali su mu dvije ampule od po 50% glukoze. „U 12 godina staža nisam vidio da netko prima 50%-glukozu“, rekao je medicinski tehničar.

Hvala Bogu da sam bio trezven i otišao odmah doma. Na to me je potaknuo prijateljev poziv i upozorenje, ali najviše snovi sa zmijama!

Bogu dragom hvala i slava da je na kraju sve prošlo bez većih posljedica.

Poslije smo saznali da su na tom rođendanu igrali neku igru u kojoj je dogovor bio da stariji brat uvijek izgubi i popije. Hvala Bogu da sam bio trezven i otišao odmah doma. Na to me je potaknuo prijateljev poziv i upozorenje, ali najviše snovi sa zmijama!

Hvala Bogu da je moj drugi prijatelj bio sa mnom. Hvala Bogu da nismo ostali bez brata i majka bez sina. Hvala ti, Bože, što si nas sačuvao od velike tragedije. Jer, alkoholna sepsa u snu odnese život.

Čuvajte svoje bližnje! Zlo se dogodi za sekundu, a pati se cijeli život, a možda i vječnost. Što bi moja majka rekla: „Boga na pomoć i polako“.

Za Book.hr posvjedočio N. N. (Podaci poznati uredništvu)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh