Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO IZ „ŠKOLE MOLITVE”

Nitko mi ne može ništa dok uz sebe imam Njega! „...znala sam da je to moje svjedočanstvo: ono što osjećam i kako se osjećam nakon dva sata provedena s Kristom u Školi...”

Nitko mi ne može ništa dok uz sebe imam Njega!

Voditelj nas je zamolio da napišemo svoje svjedočanstvo vezano za Školu molitve koju polazimo… Prva pomisao mi je bila: „Pa što ću ja napisati nakon što sam bila četiri puta?” Ali tek što sam došla kući, nakon što sam s obitelji podijelila nove spoznaje o Isusu i Svetom pismu, znala sam da je to moje svjedočanstvo: ono što osjećam i kako se osjećam nakon dva sata provedena s Kristom u Školi.


Škola je znatno utjecala na mene. Polako sve više ulazim u molitveni spokoj, u radost koju donosi. Sve više iščekujem taj četvrtak i nove spoznaje. Novu Gospodinovu riječ, novu poruku, novi putokaz za život.

Želim nastaviti učiti, spoznavati, moliti i raditi na sebi kako bih živjela onako kako Krist želi da živim. Želim biti bolja a u Školi sam naučila da sam toga dostojna. Da sam dostojna Krista i njegove ljubavi. Ponekad sam se smatrala nedostojnom svete pričesti, traženja, a premalo sam i zahvaljivala. Sve s nekim suzdržavanjem, dok sada učim prepustiti se njemu, bez obzira što ponekad nije „logično”.

Već kroz ovo kratko vrijeme u Školi naučila sam toliko o sebi, dopustila sam si pokušati duboko i iskreno upoznati Spasitelja. Dakako da nisam ni blizu cilju, ali sam mu uvelike bliže nego prije. On me upotpunjuje, pruža mi snagu, „puni” baterije, učvršćuje mi vjeru.

Shvatila sam da mi nitko ne može ništa dok uz sebe imam Njega!

Posvjedočila: Romana Mišković

Detaljnije o tečaju „Škola molitve” možete pogledati ovdje, a on se trenutno održava u: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Našicama, Kninu, Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Bjelovaru, Ivanić Gradu, Sisku, Petrinji, Donjem Miholjcu, Plitvičkim Jezerima, Ravnoj Gori… Ako niste iz spomenutih mjesta, ne brinite, pošaljite nam upit kako bismo se o svemu dogovorili.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh