Osobni razvoj

ISPUNJENI NJEGOVOM LJUBAVLJU I PRAŠTANJEM

Ništa te toliko ne približava Gospodinu i drugima kao ovo Gospodine, podsjeti me da me ti uvijek ljubiš unatoč mojim nespretnim pokušajima praštanja sebi i drugima. Tako ću moći učiniti sve što tražiš

Ništa te toliko ne približava Gospodinu i drugima kao ovo

Foto: Unsplash, Priscilla Du Preez 

„Budi ispunjena mojim osjećajima.“ (Dn 1486)

Razmatranje

Jedna očajna duša rekla je Isusu da zaslužuje dubinu pakla jer je prezrela njegove milosti.
Isus joj je rekao neka bude ispunjena i potpuno zasićena njegovim osjećajima ljubavi i praštanja. Oprostiti sebi i drugima je tako teško, a opet ništa nas toliko ne približava Gospodinu i drugima kao praštanje. Isus dodaje da ako dođemo „k izvoru milosrđa“ (ispovijed), On će nam okrijepiti dušu i nikada se nećemo umoriti na putu.

Molitva

Gospodine, podsjeti me da me ti uvijek ljubiš unatoč mojim nespretnim pokušajima praštanja sebi i drugima. Tako ću moći učiniti sve što tražiš.
Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Neka ti ova knjiga pomogne iskusiti neshvatljivu ljubav koju Isus ima prema tebi i tvojim bližnjima! Autorica

 

Iz dana u dan u knjizi učimo: kako su čudesne dubine Isusove beskonačne i neizmjerne ljubavi prema nama kako razlučiti Božju volju za svoj život kako je čistilište stvarno, važno i blagoslov načine iscjeljenja naših obitelji po otajstvu Božjeg milosrđa kako koristiti krunicu Božjeg milosrđa za sve svoje materijalne i duhovne potrebe uključujući obraćenje grešnika, ublažavanje Božjeg gnjeva, tješenje umirućih i pronalaženje utjehe usred patnje…

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Kupiti ju možete ovdje. (Od 9. do 30. studenog knjiga je snižena i možete je nabaviti za 75, umjesto 110 kuna)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh