Duhovnost

IZ KNJIGE „365 DANA S DUHOM SVETIM“

Nikada nemoj posumnjati u to da se i u tebi, i u drugima, može pronaći nešto dostojno Božjega milosrđa! Možda ne možeš nekoga podnijeti zbog njegova stalnoga nezadovoljstva, ovisnosti, sumnje, beznadna stajališta prema životu...

Foto: Unsplash

 

I donosili su mu sve koji bolovahu od najrazličitijih bolesti i patnja – opsjednute, mjesečare, uzete – i on ih ozdravljaše (Mt 4, 24).

Možda imaš kraj sebe nekoga koga ne možeš podnijeti zbog njegova beznadnoga stanja: ženu, muža, dijete, roditelja. Možda ne možeš nekoga podnijeti zbog njegova stalnoga nezadovoljstva, ovisnosti, sumnje, beznadna stajališta prema životu. A možda si i sam onaj koji je paralizirao svoj vlastiti život. Nikada nemoj posumnjati u to da se i u tebi, i u drugima, može pronaći nešto dostojno Božjega milosrđa!

Iz knjige „365 dana s Duhom Svetim“ , autora o. Augustyna Pelanowskog, OSPPE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi pročitajte ovdje. 

VELIKI POPUSTI: Od 10. do 30. studenog knjigu „365 dana s Duhom Svetim“ možete kupiti po povoljnijoj cijeni od 69.30 umjesto 110 kuna.

Kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh