Svjedočanstva

PREDAVANJE U SARAJEVU

Nick Vujičić: Svi imamo patnju, ali Bog iscjeljuje! „Nitko nije vjerovao da ću hodati, a ja hodam. Svima govorim - ima stvari koje su mi nemoguće, ali najvažnije je da radim sve što je u mojoj mogućnosti. Ne možeš znati što je nemoguće, dok ne shvatiš što je moguće”, rekao je Nick…

Nick Vujičić: Svi imamo pratnje, ali Bog iscjeljuje!

Nick Vujičić/ foto: Facebook


 

Nick Vujičić jedan je od najpoznatijih kršćanskih propovjednika i motivacijskih govornika. Nick je 28. listopada svjedočio u Sportskoj dvorani „Novo Sarajevo” na Grbavici te je uputio poruke i molitve za Bosnu i Hercegovinu, prenosi Noviživot.net.

U razgovoru s novinarima, Nick je rekao da je jako zahvalan što može biti u Sarajevu i govoriti o vjeri, ljubavi i nadi.

„Kada znamo da postoji nada i da imamo svrhu, onda znamo da se naša vrijednost ne mjeri prema onome što smo postigli i da nismo ništa posebniji od drugih ako smo naizgled uspješniji. Bog je prvo stvorio dušu, potom duh i um, a tek onda tijelo. Toliko naglaska stavljamo na tijelo, na to što ljudi misle o nama, ali zapravo ono što nam treba jesu svjetlost i radost u našoj duši. Ovo je divna zemlja, ispunjena s mnogi boli, ali nemojte nikada odustajati i znajte da raj postoji”, poručio je Vujičić.

Ne možeš znati što je nemoguće, dok ne shvatiš što je moguće

„Nitko nije vjerovao da ću hodati, a ja hodam. Svima govorim – ima stvari koje su mi nemoguće, ali najvažnije je da radim sve što je u mojoj mogućnosti. Ne možeš znati što je nemoguće, dok ne shvatiš što je moguće”, rekao je Nick.

„Ako raj postoji, a ja vjerujem da postoji, što onda čekam? Jednog dana, kada budem na nebu i sretnem jednu osobu koja mi kaže: ‘Hej, čuo sam kada si svjedočio u Sarajevu, čuo sam o ljubavi Božjoj, a znao sam za Boga samo kroz tradiciju i kulturu. Međutim, onda sam shvatio da mogu razgovarati s Bogom, čitao sam Bibliju i nisam više tražio od Njega da me blagoslovi, već sam pitao kako ja mogu biti svjetlo i pomoći nekome u Sarajevu.’, i ako sretnem nekoga tko je zbog moga svjedočanstva povjerovao u Boga, onda svih mojih ‘malih’ 90 godina života, boli, učenja – sve je bilo vrijedno.“

Svi imamo patnju, ali Bog iscjeljuje!

„Ne slavim svoju patnju, svi ju imamo, ali Bog iscjeljuje. Imamo ograničenja, ali ako imamo san i ako je Božja volja, to će se i dogoditi. On će napraviti svoj dio, ali ti moraš učiniti svoj dio. Ako Bog može koristiti osobu bez udova, onda može koristiti svakoga. Neka to bude svima ohrabrenje“ – zaključio je Vujičić.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh