Svjedočanstva

ALEXANDER EGGER „ZOMBI“

Ni u najluđim snovima nisam mogao pretpostaviti da će mi jednom krenuti na bolje U knjigama i na televiziji često čujemo kako čovjek nije tek bespomoćna žrtva sudbine nego se treba hrabro suočiti s izazovom, ali u praksi se najčešće ukočimo pred tim divom, klecaju nam koljena i padamo u nesvijest. Kao nekoć Izraelci pred Golijatom. Ali David je prihvatio izazov – uz Božju pomoć

Ni u najluđim snovima nisam mogao pretpostaviti da će mi jednom krenuti na bolje

Foto: Pixabay

Možda se upravo u ovom trenutku nalazite u teškoj situaciji iz koje ne vidite izlaza. Možda pred Vama stoji izazov poput nekakvog diva

Na svojim seminarima često naglašavam da unutar danih mogućnosti uvijek postoji mjesta za naše djelovanje. To sam se uvjerio na svojoj koži. Važno je da nas problemi u životu ne zarobe, nego da se svim srcem nadamo. Ni u najluđim snovima nisam mogao pretpostaviti da će mi jednom krenuti na bolje: da ću svako jutro rado ustajati iz kreveta, radovati se vlastitoj obitelji i poslovnim zadaćama u vlastitoj tvrtki i da će me redovito ugodno iznenađivati pozitivni doživljaji, bilo u obliku povratnih informacija koje dobivam od ljudi ili situacija na koje gledam kao dar. Oni me nadahnjuju i bude u meni nadu da se u životu uistinu može dogoditi toliko toga dobroga.

Možda se upravo u ovom trenutku nalazite u teškoj situaciji iz koje ne vidite izlaza. Možda pred Vama stoji izazov poput nekakvog diva.

Hrabro s izazovima

U knjigama i na televiziji često čujemo kako čovjek nije tek bespomoćna žrtva sudbine nego se treba hrabro suočiti s izazovom, ali u praksi se najčešće ukočimo pred tim divom, klecaju nam koljena i padamo u nesvijest. Kao nekoć Izraelci pred Golijatom. Ali David je prihvatio izazov – uz Božju pomoć. I na kraju je pobijedio.

Nastavak pročitajte u knjizi „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ autora Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje. Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh