Duhovnost

Nevjera – zapreka u molitvi za duhovno iscjeljenje Ozdravljenje primamo po vjeri svojoj ili vjeri onih koji mole za nas. Ali ako nismo naučili kasnije živjeti po vjeri, izgubit ćemo ozdravljenje

Nevjera - zapreka u molitvi za duhovno iscjeljenje

Foto: Pixabay

Vjerujemo li u molitvi da je Gospodin tu i da nas čuje, zatim da je svemoguć te da nam može pomoći, pun ljubavi, nećemo imati problema s nevjerom. U evanđeljima čest je slučaj da je Isus, prije nego što bi nekoga iscijelio, želio potaknuti njegovu vjeru. Tako postavlja pitanje: Vjerujete li da ja to mogu učiniti? Ili na molbu odgovara: Neka ti bude kako si vjerovala, ili: Vjera te tvoja spasila.

Vjera je zapravo očekivanje promjena. To je povjerenje u Božju intervenciju kad u molitvi Njemu predamo svoj život i vjerujemo da će On to najbolje riješiti

Vjera je zapravo očekivanje promjena. To je povjerenje u Božju intervenciju kad u molitvi Njemu predamo svoj život i vjerujemo da će On to najbolje riješiti. Veoma je važno povjerenje u Stvoritelja i Isusa Krista. Kad se prekine taj odnos, prepušteni smo samima sebi i svijetu.

Ozdravljenje primamo po vjeri svojoj ili vjeri onih koji mole za nas. Ali ako nismo naučili kasnije živjeti po vjeri, izgubit ćemo ozdravljenje

Kad smo zagledani u dobro, na razini smo duha i možemo iskusiti što Duh Sveti može ostvariti u nama.
Ozdravljenje primamo po vjeri svojoj ili vjeri onih koji mole za nas. Ali ako nismo naučili kasnije živjeti po vjeri, izgubit ćemo ozdravljenje.

Ulomak je iz knjige „Lijek ranjenom čovjeku našega vremena”, autorice s. Biserke Jagunić. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh