Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Neka u moj život, moj brak i roditeljstvo, snagom tvog Duha Svetog, dođe sloboda!

RAZMATRANJE I MOLITVA

Oče, molim te da tvojom milošću shvatim da bez tebe ne mogu, ali i ne trebam ništa učiniti. Daj da shvatim koliko olakšanje i blagoslov leži u tim Riječima! Želim ti sada zahvaliti, Oče, za to što se brineš za mene i moju obitelj i za sve naše potrebe. Predajem ti svoj strah za budućnost, predajem ti ga i stavljam na Križ našega Gospodina Isusa Krista. Neka u moj život, moj brak i roditeljstvo, snagom tvog Duha Svetog, dođe sloboda! Duše Sveti, umnoži u meni ljubav, poštovanje i mir! Izlij Duha Straha Gospodnjega na mene i moje bližnje. Uđi, Isuse, u svaku tamu mog života, moje obitelji i donesi svoju svjetlost! Hvala ti, Oče, što čuješ i vidiš moju molitvu u skrovitosti. Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Bez obzira na to kako se danas osjećam, želim učiniti nešto što će mome supružniku i/li djetetu biti drago, i iskaz ljubavi i/ili poštovanja. Ne želim učiniti ono što je meni drago i potrebno, već ono što treba njima, iako se to meni možda ne sviđa.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh