Duhovna glazba

NOVA PJESMA

NEBESKO KRALJEVSTVO Ispunilo se vrijeme, vjeruj u Evanđelje! Pjesma „Nebesko Kraljevstvo“ nastala je kao plod molitve i nadahnuća nakon molitve krunice svetom Mihaelu koju uživo predvodi vlč. Kristijan Perović na svojoj fb stranici (Nebesko Kraljevstvo IHS).

Foto: Screenshot

O pjesmi “Nebesko kraljevstvo” govori nam sama Tajana Šarić, koja ju izvodi:

Kako sam i sama član molitvene zajednice, dio sam prekrasnog zajedništva članova iz raznih dijelova svijeta. Svima nam je zajednička ljubav prema Bogu, gorljiva molitva te suosjećanje za svakog čovjeka koji je u potrebama…

Nakon molitve krunice velečasni Kristijan obavezno pusti prigodne pjesme i već ga svi dobro poznaju po rečenici: „Ajmo sada rukice u zrak!“

Ima jedna posebna stvar koja se uvijek ističe… a to je radost! Tko ljubi Boga, srce mu se raduje i kada je najteže! Upravo ta radost bila je presudna da pjesma „Nebesko Kraljevstvo“ bude bržeg ritma i prepuna radosti i nade!

Nakon molitve krunice velečasni Kristijan obavezno pusti prigodne pjesme i već ga svi dobro poznaju po rečenici: „Ajmo sada rukice u zrak!“ Upravo te „rukice“ su zaslužne za dinamiku pjesme. Vjerujem da ljudi doista ispred svojih ekrana dignu rukice i slave Gospodina pjesmom jer upravo takve komentare pišu… Svima treba radosti, posebno u današnje vrijeme.

Dobro došli mi, moji prijatelji svi, od Boga Oca pozvani – biti jedno u molitvi!

„Dobro došli mi, moji prijatelji svi, od Boga Oca pozvani – biti jedno u molitvi!“ Tekst je koji poziva na molitvu, na zajedništvo koju mi kršćani imamo u našem Isusu Kristu koji je pobijedio svijet i zlo i svojom nas krvlju otkupio! On nas ljubi i svoj život je dao za nas. Znači, vrijedni smo svega! Radujmo se!

Sve to možemo predati Gospodinu sklopljenim dlanovima u molitvi, možemo mu iskreno predati svoje srce i sve svoje boli i probleme…

Tekst pjesme „Predaj srce na dlanu i gledaj snagu imena uskrslog Gospodina – to je križa pobjeda!“ opisuje svakodnevne borbe svakog čovjeka. Svi nosimo neki križ, možda križ bolesti, nerazumijevanja ili nesloge u obitelji, na radnom mjestu, možda križ neprihvaćanja, samoće…. Sve to možemo predati Gospodinu u svojim dlanovima, sklopljenim dlanovima u molitvi gdje iskreno možemo predati svoje srce i sve svoje boli i probleme… zagrliti taj križ i tako ga pobijediti! Snaga je u imenu Isus, kada Ga zazovemo – On dolazi! I tada krećemo putem ljubavi… ohrabreni i ponosni.. jer smo Njegovi… krećemo u Nebesko Kraljevstvo! Na tom putu ne smijemo zaboraviti naše anđele čuvare koji su uz nas svakog trenutka. Bog im je dao u zadatak da nas čuvaju i štite! Tu istinu treba uvijek iznova posvješćivati i ponavljati.

„Ispunilo se vrijeme, vjeruj u Evanđelje“, riječi su iz Svetog pisma (Mk, 1-14,15) koje je Isus govorio u Galileji. Te riječi nas pozivaju na promjenu, da stignemo nadoknaditi propušteno, da čitajući Sveto Pismo mijenjamo svoju svakodnevicu, da se obnavljamo i trajno mijenjamo kako bi naša djela imala plod u vječnosti ako ih činimo iz ljubavi! To je naše poslanje! Neka naša djela pokazuju tko je naš Bog! Svijetu Nebo pokaži ti! Hvala Gospodinu na nadahnuću, svetom Mihaelu i Padru Piju za zagovor!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh