Svjedočanstva

ISKUSTVO MILOSRĐA

Ne znam što mi je Gospodin pripremio za sutra. Znam samo… ...uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima

Foto: Pixabay


 

Ne znam što mi je Gospodin pripremio za sutra. Znam samo da me Isusova ljubav zarobila i da želim ostati s Njim. Znam samo da danas silno želim zapjevati svoj „Veliča“, baš kao što je to učinila Marija, majka Isusova, zbog silnih djela koja je Gospodin učinio u mom životu. On me preobražava od nevjernika u vjernika dugim mučeništvom koje traje do današnjeg dana.

Moja životna molitva i nada jest da Ga upoznate i vi…

Moje služenje Crkvi i Katoličkoj karizmatskoj obnovi širom svijeta samo je posljedica iskustva milosrđa koje mi je iskazano svih ovih godina i o tome ne mogu šutjeti.
Bog je živ i dobio sam milost primiti Ga u svoj dom. Moja životna molitva i nada jest da Ga upoznate i vi (…)

…uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima

Zapravo, uvjeren sam da je čudesno „karizmatsko“ iskustvo koje sam, bez ikakvih vlastitih zasluga, doživio u svom životu i životu svoje obitelji, obećano svakom vjerniku, a ne samo nekim posebnim i sretnim pojedincima. Ono je također namijenjeno onima koji, unatoč svojoj slaboj vjeri, imaju silnu želju upoznati i slijediti istinskog i milosrdnog Boga, i koji su spremni na promjenu svog života kako bi upoznali Onoga koji je u knjizi o Jobu rekao: „Ako se raskajan vratiš Svesilnome i nepravdu iz svog šatora odstraniš, tad ćeš odbaciti zlato u prašinu i ofirsko blago u šljunak potočni. Svesilni će postat’ tvoje suho zlato, on će biti tvoje gomile srebrene. Da, Svesilni bit će tvoje radovanje, i lice ćeš k Bogu dizati slobodno. Molit ćeš mu se, i uslišat će tebe, ispunit ćeš što si mu zavjetovao. Što god poduzeo, sve će ti uspjeti, i putove će ti obasjavat’ svjetlost.“ (Job 22, 23-28)

Neka vam čitanje ove knjige pomogne upoznati Ga…

 

Ulomak iz knjige „Veliča duša moja… Duh Sveti na djelu u mom životu“ autora Orestea Pesarea. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje, a možete ju kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh