Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

NE PROPUSTITE Knjige o životu Padra Pija snižene 30%! Izvrsna prilika! 😊

NE PROPUSTITE Knjige o životu Padra Pija snižene 30%!

Foto: B.R.; MI Design


 

„Padre Pio – čudesni život“ i „Padre Pio – čovjek nade“ dvije knjige o životu mnogima omiljenoga sveca iz Pietrelcine, uoči njegova spomendana 23. rujna, možete nabaviti po sniženoj cijeni.

Tko je bio Padre Pio?

Rođen je kao Francesco Forgione u veoma siromašnoj obitelji. Sa šesnaest godina ušao je u novicijat franjevaca kapucina te postaje fra Pio, u narodu nazvan Padre Pio. Poznat je kao prvi stigmatizirani svećenik u povijesti Crkve. Umro je 1968. godine u 81. godini života. Svetim ga je proglasio papa Ivan Pavao II., 2002. godine.

Svetac koji i dalje živi

Padre Pio je obećao da se nikada neće prestati brinuti za one koji će tražiti njegovu pomoć. Od njegove zemaljske smrti do danas u svijetu se neprestano događaju mnogobrojna čudesa; mnogim se je ljudima diljem zemaljske kugle ukazao i spasio ih od smrti, ili im je učinio neko drugo čudesno djelo.

Mnogi su, samo čitajući o njemu, na čudesan način pronašli ili obnovili svoju vjeru u uskrslog Gospodina. Mnogi su bili potaknuti otići u San Giovani Rotondo gdje se nalazi njegovo neraspadnuto tijelo i gdje se na poseban način osjeća njegov zagovor.

Knjige možete potražiti u našem web-shopu: www.figulus.hr (ovdje i ovdje).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh