Razno

MARIO ŽUVELA

Ne pitaj se kad je pravo vrijeme za novi početak. Uvijek je Vjeruj, tvoja pobjeda nije tako daleko. Samo da prođeš one najteže dane...

Ne pitaj se kad je pravo vrijeme za novi početak. Uvijek je

Foto: Shutterstock

 

Ima nešto čudesno u trenutku kada shvatiš da tvoj život može krenuti ispočetka. Započeti kao jedna posve nova priča. Bez obzira koliko si puta dosada pao i odustao. I bez obzira koliko rana nosio na sebi. I opterećenja i osuda drugih ljudi. Ne pitaj se kad je pravo vrijeme za novi početak. Uvijek je. Ako možeš biti dovoljno čvrst i staviti sa strane sve ono što te nije vrijedno. I ako možeš vjerovati da najbolji dani tek dolaze.

I nemoj misliti da neće doći trenutak kada ćeš opet pasti, i kada ćeš se opet premišljati da odustaneš…

I nemoj misliti da neće doći trenutak kada ćeš opet pasti, i kada ćeš se opet premišljati da odustaneš. Bit će ih na izvoz. Onih mračnih trenutaka u kojima ćeš više preživljavati, nego živjeti. Ali ne brini. Sve tako treba biti. Da ojačaš. Da opet staneš na svoje dvije noge i kažeš: Svijete, dolazim! Ne bojim se, ne povlačim se zato što je teško. Ima još ljudi koji žele da uspiješ. I pobijediš. Vjeruj, tvoja pobjeda nije tako daleko. Samo da prođeš one najteže dane.

Autor: Mario Žuvela (Facebook)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh