Aktualnosti

POHVALNA INICIJATIVA

Ne možete na Svetu Misu? Pratite svakodnevni prijenos Mise na HKR-u iz zagrebačke župe u Remetama! Svakog dana u 7 sati na Hrvatskom katoličkom radiju možete slušati prijenos Mise iz župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama u Zagrebu. Nakon preporuka mjerodavnih i novonastalih okolnosti vezanih uz koronavirus, Hrvatski katolički radio donio je odluku o svakodnevnom prijenosu Mise uživo

Ne možete na Svetu Misu? Pratite svakodnevni prijenos Mise na HKR-u iz zagrebačke župe u Remetama!

Foto: Shutterstock


 

Od danas, svakog jutra, s početkom u 7 sati, Hrvatski katolički radio prenosi Svetu Misu iz zagrebačke župe u Remetama.

„Naime, već neko vrijeme ljudi nazivaju zbog ove situacije vezane uz koronavirus i boje se što će biti. Poticali su prijenos Svetih Misa jer, kako su rekli, upravo u Misama traže svoje ohrabrenje i snagu”, rekao je remetski župnik o. Antonio Mario Čirko za HKR.

O. Čirko također poziva vjernike na praćenje prijenosa Mise i molitve pred Presvetim Oltarskim Sakramentom u zagrebačkoj župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama u utorak, 17. ožujka. Misa će početi u 18:30 sati, a klanjanje u 19 sati. Prijenos se može pratiti putem Laudato TV-a, mrežne stranice župe Remete, Facebook stranice Župa Remete te aplikacije Majka Božja Remetska (za Android i IOS sustav).

„Pozivamo sve vjernike da se u to vrijeme uključe u televizijski ili internetski prijenos, da zajedno molimo te da u molitvi prepoznamo Božju brigu za nas u ovom neizvjesnom vremenu kad mnoge hvata osjećaj nesigurnosti. Ovo je prilika da se u molitvi prisjetimo da je Bog naša snaga i utjeha”, poručio je o. Čirko.

Izvor: HKM

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh