Duhovnost

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Ne boj se promjene, jer od tebe činim novo stvorenje Nemoj na silu pokušavati današnji dan ukalupiti u jučerašnji. Umjesto toga...

Rutinu lako možeš učiniti idolom, pronalazeći sigurnost unutar ograde koju si podigao oko sebe

Foto: Shutterstock

 

Matej 28,5-7; Druga Korinćanima 5,17

 

Ja sam Uskrsli koji te uvijek obasjava. Ti se klanjaš živom Bogu, ne nekom idolopokloničkom neživom liku koji je načinio čovjek. Budući da ja ulazim u sve više sfera tvoga života, podrazumijeva se da će tvoj odnos sa mnom biti živ i pun izazova. Ne boj se promjene, jer od tebe činim novo stvorenje, stare stvari prolaze, a na vidiku se neprestano naziru nove! Dok si odan starim shemama i putovima, opireš se onome što činim unutar tebe. Želim da prigrliš sve što činim u tvome životu i da sigurnost pronađeš samo u meni.

Rutinu lako možeš učiniti idolom, pronalazeći sigurnost unutar ograde koju si podigao oko sebe. Iako se dan sastoji od 24 sata, svaki sat ima svoje posebne okolnosti. Nemoj na silu pokušavati današnji dan ukalupiti u jučerašnji. Umjesto toga zamoli me da ti otvorim oči kako bi mogao pronaći sve što sam ti priredio za ovaj dragocjeni dan u tvome životu.

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti“ Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh