Osobni razvoj

PROBLEMI

Navika koja te frustrira i udaljuje od Isusa (Isus) Umjesto da pokušavaš riješiti sve što privuče tvoju pažnju, moli me da ti pokažem što je zaista važno

Foto: Pixabay, Florin Radu 

 

Problemi su sastavni dio života. Oni su neizbježni; utkani su u tkanje ovoga palog svijeta. Sklon si rješavanju problema pristupati prebrzo, bez ikakva razmišljanja, ponašajući se kao da možeš sve riješiti. To je tvoja uobičajena reakcija, toliko automatska da zaobilazi tvoje svjesno razmišljanje.

Nemoj se opterećivati ni s čime za što nisi odgovoran

Ta navika ne samo da te frustrira nego te i udaljuje od mene.
Nemoj dopustiti da ti rješavanje problema bude najveći prioritet. Tvoje sposobnosti ispravljanja loših stvari u svijetu oko tebe vrlo su ograničene. Nemoj se opterećivati ni s čime za što nisi odgovoran. Neka tvoja primarna briga bude tvoj osobni odnos sa mnom. Razgovaraj sa mnom o bilo čemu što ti je na umu, tražeći da to vidiš iz moje perspektive. Umjesto da pokušavaš riješiti sve što privuče tvoju pažnju, moli me da ti pokažem što je zaista važno. Sjeti se da si na putu za nebo i pusti da tvoji problemi nestanu u vječnom svjetlu.

Psalam 32,8; Luka 10, 41-42; Filipljanima 3,20-21

Iz knjige „U Tvojoj prisutnosti“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

VELIKI POPUSTI! Do 18. prosinca 2022., knjigu možete nabaviti po sniženoj cijeni za 105 umjesto 150 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh