Najave

POČINJE 12. PROSINCA

Nauči upravljati financijama – prijavi se na program ‘Zakej’ Ne čekaj Novu godinu za promjene - učini nešto već DANAS!

Foto: Eho Udruga

 

U ponedjeljak, 12. prosinca počinje prvo predavanje o financijama – program Zakej! Još se stigneš prijaviti, a ako ne možeš pratiti uživo preko Zooma, dobit ćeš snimke! Ne čekaj Novu godinu za promjene – učini nešto već DANAS!

Prijavi se ovdje.

OPIS PROGRAMA

Znaš onaj osjećaj kada na kraju mjeseca jedva čekaš plaću i imaš osjećaj kao da te Bog ne vidi i ne mari za tvoje financijske probleme?
Onaj osjećaj kao da se stalno valjaš u tom blatu i ne znaš kako izaći?
Onaj osjećaj kao da je drugima uvijek bolje i imaju više?

POSTOJI IZLAZ!

Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcima.
Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato želimo zajedno raditi na tome, da postanemo slobodni! Bog nas želi osloboditi od svake navezanosti na materijalno, a u isto vrijeme pokazati nam da je On Bog koji se zaista brine za svoju djecu i proviđa za svakoga!
Teme su usmjerene prema odnosu Boga i čovjeka. Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.

ŠTO ĆEŠ NAUČITI?

Kroz dva predavanja će se objasniti kako Bog gleda na financije, što Biblija govori o novcu (mnoštvo citata koji jasno objašnjavaju), zašto je važno davati desetinu i kako to činiti, na koji način postaviti svoje misli i srce da pogled na financije bude čist i u slobodi.

ZAŠTO DOBROVOLJNI PRILOG, A NE FIKSNA KOTIZACIJA?

Upravo zato što program govori o financijskoj slobodi, povjerenju u Boga i našoj hrabrosti da naučimo davati. Svaki polaznik će za sebe osobno odlučiti koliko mu je program vrijedio, koliko je spreman iskoračiti i vjerovati Bogu te koliko želi podržati evangelizaciju i na taj način sudjelovati u našem radu.

ZAŠTO „ZAKEJ”?

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Zar to nije prava financijska sloboda i povjerenje u Boga?

Teme:
– tri zakona za financijsku slobodu
– Pravilo ispunjenosti
– Pravilo sjetve i žetve
– Navike financijskog zdravlja i najbolje ulaganje

Prvo predavanje održat će se danas, 12. 12. od 18 do 19:30, a drugo 19. 12. u isto vrijeme, preko Zoom aplikacije. Svi sudionici će dobiti snimke predavanja koje će moći pregledati do 30. 1., PDF materijale i mogućnost individualnog razgovora s voditeljem programa (45 min).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh