Aktualnosti

ZAKEJ – PROGRAM UPRAVLJANJA BOŽJIH DOBARA

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara u programu Zakej! Bog kroz Bibliju više govori o financijama nego o raju, paklu i čistilištu. Zanimljivo! Ako nisi siguran/sigurna upravljaš li svojim financijama na pravi način, onako kako nas Bog uči kroz Bibliju, tada je ova edukacija baš za tebe!

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara u programu Zakej!

U crkvi je novac najčešće tabu tema, o tome se ne govori mnogo. „Nema meni svećenik što govoriti kako ću rasporediti svoj novac i što ću njime činiti; to je moja stvar!“ – jedna je od mnogih sličnih rečenica koje se mogu čuti u narodu.
Zanimljivo je da Bog kroz Bibliju govori upravo o novcu više nego o raju, paklu i čistilištu zajedno! Slučajno?


Što je „Zakej“?

Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcem.

Upravo je materijalizam nešto što nas najčešće zarobljava i baš zato trebamo zajedno raditi na tome da budemo slobodni od toga. Kroz male grupe i zajedničko komentiranje biblijskih primjera kroz program Zakej polaznici otkrivaju što Gospodin želi za njihov život, kako bi uistinu živjeli svoje poslanje u ovom svijetu.

Teme su usmjerene prema odnosu Gospodina i čovjeka. Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu.

„Ali ja sam već u financijskim problemima…“

Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno. Gledajući odnos prema novcu i financijama, i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i pogrešnih stavova.

Zašto ime „Zakej“?

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znamo što jest!

Teme kojima ćemo se baviti

7. 1. – 7 zakona za financijsku slobodu
14. 1. – Pravilo ispunjenosti
21. 1. – Pravilo sjetve i žetve
28. 1. – Navike financijskog zdravlja i najbolje ulaganje

Termini, prijave…

Termin: ponedjeljkom od 18:30 do 20:00 ili od 20:30 do 22:00
Prijave do: 6. siječnja 2019.
Lokacija: Šenoina 20, Zagreb
Kotizacija: dobrovoljni prilog

Prijava je obavezna!

Za prijavu i sve dodatne informacije javite se na [email protected] ili u inbox FB stranice Eho projekt.

Nauči biti dobar upravitelj Božjih dobara u programu Zakej!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Na vrh