Aktualnosti

MICHAEL O'NEILL

National Geographic izradio kartu koja prikazuje sva ukazanja Djevice Marije – odobrena, i ona koja se još istražuju Na ovoj jedinstvenoj karti zabilježena su sva Marijina ukazanja, koja su se dogodila u proteklih 500 godina…

Foto: The Miracle Hunter

 

Na web stranici National Geographica objavljena je karta s detaljnim prikazom ukazanja Blažene Djevice Marije, piše Aleteia. Na karti su prikazana ukazanja koja je Crkva proglasila autentičnima, ali i ona koja se još istražuju.

Katolički pisac i istraživač Michael O’Neill, posvetio je svoj život prikupljanju svih tih informacija na svojoj web stranici Miracle Hunter, koja sadrži detaljan katalog Marijinih ukazanja i drugih čudesnih događaja kroz povijest. National Geographic je upotrijebio podatke koje je O’Neill prikupio kako bi stvorio jedinstvenu kartu koja sadrži sva Marijina ukazanja, koja su se dogodila u proteklih 500 godina.

Nadalje, National Geographic je stvorio legendu za kartu koja objašnjava koja je ukazanja priznao Vatikan. Zanimljivo je da su naglasili dramatično povećanje prijavljenih ukazanja koja su se dogodila tijekom proteklih 60 godina.

Karta je koristan vodič za one koji žele upoznati mjesta na kojima se je Djevica Marija ukazala.

Cijelu kartu i legendu s objašnjenjima možete pogledati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh