Mladi

MLADIĆU, MOŽEŠ TO POBIJEDITI

Naše oči daju nama, muškarcima, sredstva da griješimo naširoko i po volji… „Žene to rijetko razumiju jer nisu spolno stimulirane na isti način. Njihova su paljenja vezana za dodir i odnos. One promatraju ovaj vizualni aspekt naše spolnosti kao plitak i prljav, čak i odvratan.“

Naše oči daju nama, muškarcima, sredstva da griješimo naširoko i po volji…

Foto: Shutterstock

 

Muška sklonost br. 3: Spolno zadovoljstvo primamo svojim očima

Naše oči daju nama, muškarcima, sredstva da griješimo naširoko i po volji. Ne trebamo spoj. Nikada ne trebamo čekati. Imamo svoje oči koje možemo iskoristiti kako bismo upili spolno zadovoljstvo u bilo kojem trenutku. Pali nas ženska golotinja na bilo koji način, u bilo kojem obliku ili formi.

Nismo izbirljivi. Podjednako nas može zapaliti fotografija nage nepoznate osobe baš kao i romantična međuigra s golom djevojkom. Imamo vizualni prekidač za paljenje kad je u pitanju promatranje ženske anatomije.

„Teško mi je bilo povjerovati i povremeno sam se čak pitala izmišljaju li to muškarci. Ne želim zvučati zlobno, ali zato što žene općenito nemaju ovaj problem, čini nam se kako većina muškaraca ne razmišlja ni o čemu drugom osim o seksu”

Žene to rijetko razumiju jer nisu spolno stimulirane na isti način. Njihova su paljenja vezana za dodir i odnos. One promatraju ovaj vizualni aspekt naše spolnosti kao plitak i prljav, čak i odvratan. „Kad sam prvi put čula za to kakvi su muškarci, činilo mi se tako divljim i tako nespojivim s bilo čime što sam mogla zamisliti”, rekla je moja supruga Brenda. „Teško mi je bilo povjerovati i povremeno sam se čak pitala izmišljaju li to muškarci. Ne želim zvučati zlobno, ali zato što žene općenito nemaju ovaj problem, čini nam se kako većina muškaraca ne razmišlja ni o čemu drugom osim o seksu.”

Budući da se žene ne mogu poistovjetiti, imaju malo milosti prema nama i rijetko se odlučuju odijevati skromno. Šetajući hodnicima bilo koje javne srednje škole u Americi mogu ostaviti momka bez daha! No vizualno spolno zadovoljstvo nije stvar za smijanje u tvojoj borbi za spolnu čistoću. S obzirom na to kako prizor golotinje djeluje na centre užitka u našem mozgu, a s obzirom na činjenicu da je poprilično lako vidjeti mnoge gole ili gotovo gole žene ovih dana, nije ni čudo što se naše oči i um opiru kontroli.

Iz knjige „Mladiću, možeš to pobijediti“ Stephena Arterburna, Freda Stoekera i Mikea Yorkeyja. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu, do 18 prosinca 2022., možete nabaviti po sniženoj cijeni za 104 umjesto 130 kunaovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh