Najave

BRAK: OTAJSTVO VJERNE LJUBAVI

NAPOKON NA HRVATSKOM JEZIKU Promocija klasika o bračnoj ljubavi, uz predavanje ‘kako spasiti hrvatske brakove’ Knjiga „Brak: otajstvo vjerne ljubavi‟ jedno je od najranijih djela Dietricha von Hildebranda, poznatog njemačkog filozofa i duhovnog pisca koji je svojim djelom o bračnoj ljubavi utjecao na sv. papu Ivana Pavla II.

NAPOKON NA HRVATSKOM JEZIKU Promocija klasika o bračnoj ljubavi, uz predavanje 'kako spasiti hrvatske brakove'

Foto: Crisinus

 

Promocija knjige „Brak: otajstvo vjerne ljubavi‟ Dietricha von Hildebranda, klasika o bračnoj ljubavi, u izdanju križevačke Naklade „Crisinus‟ održat će se u petak, 5. studenog, u 19 sati, u Gradskoj knjižnici „Franjo Marković‟ u Križevcima.

Knjigu će predstaviti direktor Naklade „Crisinus‟ i prevoditelj knjige, dr. sc. Krunoslav Puškar, te Hrvoje Vargić, recenzent knjige. Promocija će se održati uz prigodnu glazbenu pratnju Tamare Perc te uz predavanje voditelja tečaja „Ljubav i poštovanje‟, bračnog para Katanović koji će progovoriti o svom bračnom životu.

O knjizi

Knjiga „Brak: otajstvo vjerne ljubavi‟ jedno je od najranijih djela Dietricha von Hildebranda (1889. – 1977.), poznatog njemačkog filozofa i duhovnog pisca koji je svojim djelom o bračnoj ljubavi utjecao na sv. papu Ivana Pavla II. i njegova poznata djela „Ljubav i odgovornost‟ i „Teologija tijela‟.

Zbog svoga „oštrog pera‟ morao je bježati od Hitlera, a zbog svog pozitivnog i dalekosežnog utjecaja papa Pio XII. prozvao ga je „Doktorom Crkve 20. st.‟.
Premda izvorno objavljeno 1929. godine na njemačkom jeziku, von Hildebrandovo djelo o bračnoj ljubavi izašlo je po prvi put na hrvatskom jeziku 2020. godine, upravo u vrijeme sveopće krize braka i obitelji.

Kriza u braku i obitelji

Više o tome kako riješiti krize u braku i obitelji progovorit će bračni par Katanović iz Križevaca, roditelji četvero djece i dugogodišnji voditelji prvog tečaja za parove naziva „Ljubav i poštovanje‟, kojem je cilj osnažiti i obnoviti brakove (veze), ali i spasiti ih.


Kako spasiti hrvatske brakove, od kojih svaki treći završi razvodom, saznajte na promociji knjige „Brak: otajstvo vjerne ljubavi‟.

Knjigu „Brak: otajstvo vjerne ljubavi” možete nabaviti u web shopu biblioteke Figulus, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh