Ljubav i poštovanje

MALE GRUPE

Nakon tečaja ‘Ljubav i poštovanje’, polaznik svjedoči: Ja i supruga se osjećamo inspirirani da nastavimo graditi bolji odnos Jerko nam je opisao pozitivno iskustvo sudjelovanja na tečaju „Ljubav i poštovanje”... On i supruga nakon tečaja imaju bolji i funkcionalniji odnos

Foto: Pixabay

 

Pohađao sam malu grupu tečaja „Ljubav i poštovanje” i moji utisci su jako pozitivni i definitivno bih preporučio sudjelovanje svima koji imaju probleme u komunikaciji u svojoj vezi.

Dubina uvida u problematiku je zbilja nešto posebno i što se ističe u odnosu na ostale grupe za pomoć. Posebno mi se svidio nastup gospodina Eggerichsa koji, osim što jako dobro vlada materijom o kojoj govori, ima poseban dar da na pitak i ljudima blizak način lako i logično dovede gledatelja i čitatelja do zaključaka te mu/joj tako omogući da usvoji ono što nam svima treba, a to je vodstvo prema boljem i funkcionalnijem odnosu.

Voditelji su nam se zaista posvetili

O sudionicima grupe i voditeljima također sve najbolje, sudionici su bili jako strpljivi s nama i našim iskustvom, a voditelji su napravili i korak dalje te posvetili dodatan dio svog vremena za dublju komunikaciju i izgradnju odnosa povjerenja.

Kao rezultat svega ovoga, ja i supruga se osjećamo inspirirani da nastavimo graditi bolji odnos više nego što je to bio slučaj kod iti jedne druge metode koju smo pokušali.

Svjedočio Jerko za Book.hr

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo.

Više o tečaju „Ljubav i poštovanje”, i kako se prijaviti, provjerite ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh