Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE

Nakon tečaja „Ljubav i poštovanje“ nije se promijenio samo naš odnos nego i način razmišljanja, ponašanja, naš život… Od svih lekcija najviše nas se je dojmila ona koja govori o tome kako treba mijenjati samog sebe ili barem pokušati, te da je to jedini način na koji možeš promijeniti drugoga…

Tečaj „Ljubav i poštovanje“ nije promijenio samo naš odnos nego i način razmišljanja, ponašanja, naš život…

Foto: Shutterstock

 

Iznimno mi je drago što sam sudjelovala na tečaju „Ljubav i poštovanje“. Na njemu sam naučila puno stvari koje, nažalost, nisam vidjela kod svojih roditelja. Shvatila sam da moje potrebe, kao i potrebe mog partnera nisu krive, već se samo razlikuju. Od svih lekcija najviše nas se je dojmila ona koja govori o tome kako treba mijenjati samog sebe ili barem pokušati, te da je to jedini način na koji možeš promijeniti drugoga. Nakon tečaja nije se promijenio samo naš odnos nego i naš život, način razmišljanja i reagiranja u pojedinim situacijama.

„Naš je trud donio plodove“

Počela sam koristiti svoje uši i svoja usta „proporcionalno“ (više slušati da bih shvatila, a manje pričati da bi me shvatili), i već primjećujem rezultate u odnosu prema drugim ljudima. Shvatila sam da ljudi koji me okružuju ne mogu čitati moje misli, te da ih, kao i svoje osjećaje, moram verbalizirati. Naučila sam da ponekad moram svoj „ružičasti“ mozak „poplaviti“ kako bih shvatila svog partnera. Spoznala sam da vrijedim i da moje potrebe nisu nimalo drugačije od potreba bilo koje druge žene. Stoga sam se posvetila radu po pitanju ljubavi i poštovanja, i usudim se reći da sam dosta napredovala.

Svaka je situacija novi izazov, novi test da se primjeni naučeno. Često se na tom ispitu padne i reagiramo bez ljubavi, odnosno bez poštovanja, no treba biti ustrajan, ne odustati i ne predati se. Naš je trud donio plodove i vjerujemo da će ih donositi, iako smo u nekim trenucima mislili da nismo jedno za drugo i da smo pogriješili, a zapravo smo samo različiti.

Zahvalni smo voditeljima tečaja, koji su ga upotpunili svojim svjedočanstvom. Tečaj bismo preporučili svima, jer uz to što smo stekli divna poznanstva, stekli smo i ono najvažnije – ljubav i poštovanje.

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate, te prijavama možete saznati ovdje. Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh